banner268

Sporcular Milli Eğitim Müdürünü Ziyarete Etti.

Okul Müdürü Sedat Kayaokay ve Tekwando Hocası Cuma Yakışık’ın öğrenciler için büyük gayret gösterdikleri projeyle öğrencileri madde bağımlılığı ve kötü alışkanlıklardan uzak tutarak sportif ve sosyal faaliyetlerle onları topluma kazandırmanın amaçlandığı belirtildi.

Ziyaretlerinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, günümüzde öğrencilerimizi kötü alışkanlıklara, madde bağımlılığına kaptırmadan sporla, sosyal faaliyetlerle topluma kazandırıp, geleceğimizi emin ellerde tutmada örnek teşkil ettikleri için öğrencilerimizi canı gönülden kutladığını, her zaman destekçileri olduğunu belirtti.

Tekwando, Halter, Judo, Vu Shu, Boks branşlarında katıldıkları yarışmalarda Türkiye, Bölge ve İl müsabakalarında dereceye giren öğrenciler kendilerini spor ve sosyal faaliyetlere yönlendiren Ulubatlı Hasan Ortaokulu Müdürü Sedat Kayaokay’a teşekkür ettiklerini belirttiler.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaMilli Eğitim
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269