banner262

ŞANVAK 2023-2024 Dönem Programı İçin Öğrencilerle Toplandı

Toplantı ŞANVAK Osman Bağıban Kültür Merkezinde, Yönetim Kurulu Başkanı E. Korgeneral Mustafa Kemal Alataş Başkanlığında gerçekleşmiştir. Toplantı Vakfımızdan burs alan çok sayıda öğrencimiz ve hemşerimizin katılımıyla sağlanmıştır.

Öğrencilerimiz, 2022-2023 yılı ve gelecek 2023-2024 Dönem Programı ile ilgili düşüncelerini dile getirmişlerdir. 2022-2023 yılı ücretsiz verilen Fotoğraf, Bağlama, Halk Müziği Korosu ve Almanca ile İngilizce Dil Kurslarının gelecek dönemde çeşitliliğin arttırılmasını talep etmişlerdir.

Yönetim Kurulu Başkanı Alataş Vakfımızdan burs alan veya almayan tüm öğrencilerimiz ile hemşerilerimizi Şanlıurfa Vakfı çatısı altında birlik ve beraberlik içinde bir araya gelmelerinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getirmiştir.

Önümüzdeki dönemde daha çok öğrencimize burs ve sosyal içerikli kursların verilmesi için Yönetim Kurulumuz ile çalışmalar yaptıklarını dile getirmiştir. Ayrıca açılacak kurslara daha çok katılımın sağlanmasını dile getirdi. Öğrenci ve tüm hemşerilerimize açık ücretsiz kurslara katılmalarını ve sosyal yanlarını geliştirmelerini arzu ettiğini belirtti. Toplantıda çeşitli ikramlar yapılarak ŞANVAK Yönetim Kurulu olarak tüm öğrenci ve hemşerilerimize sağlık ve mutluluklar diledi.

Mustafa Kemal ALATAŞ

E.Korgenaral

ŞANVAK Yönetim Kurulu Başkanı

Anahtar Kelimeler:
şanvak
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17