banner268

Harran Üniversitesi öğrencilerini Halfeti ilçesine götürdü.

Harran Üniversitesi Öğrenci Konsey Başkanlığı ve Üniak tarafından organize edilen program çerçevesinde yeni gelen öğrenciler haftasonu Şanlıurfa’nın “ Saklı Cenneti” olarak bilinen Halfeti ilçesine götürüldü.

Öğrenci gezisine sponsor olan Şanlıurfa Büyükşehir belediyesine teşekkür eden Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın; “2017-2018 eğitim öğretim yılında Üniversitemizi kazanan öğrencilerimizi, kültür gezileri kapsamında Halfeti ilçesine gönderdik. Öğrencilerimizin yaşadıkları çevreyi tanımaları önemlidir. İhtiyaç oldukça bu tur gezilerimiz devam edecek. Buraya okumaya gelen tüm evlatlarımız ailelerinin bizlere birer emanetidir. Burada okudukları sürece bizim evletlarımızdır, her şeyin en iyisine layıktırlar” dedi.

Öğrencilerin gezisine başkanlık eden Harran Üniversitesi Öğrenci Konsey Başkanı Barış Yaşar ise yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Üniak ile birlikte Halfeti ilçemize yeni kazanan kardeşlerimizi geziye götürdük. Bu etkinlikte bize gerekli ulaşım imkanlarını sağlayan BELSAN’a ve orada yemek ihtiyacımızı karşılayan Beltura çok teşekkür ediyoruz. Biz öğrencileri yalnız bırakmayan Büyükşehir Belediyemize ayrıca teşekkür ediyor, desteklerinin devamlarını diliyoruz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17