banner268

Eğitim Merkezi gece 24’e kadar hizmet veriyor.

Yürüttüğü temel belediyeciliğin yanında, sosyal belediyecilik anlamında da vatandaşlara en iyi şekilde hizmet veren Haliliye Belediyesi, Bahçelievler bölgesinde hizmete sunduğu Eğitim ve Gençlik Merkezi ile öğrencilerin eğitimine yönelik çalışmalar gerçekleştiriyor. Lise ve üniversiteye hazırlanan öğrenciler için 8 ders çalışma sınıfının bulunduğu merkezden öğrenciler ücretsiz faydalanıyor.

Hafta içi saat 8.30 ile 16.30 saatleri arasında açık olan eğitim merkezinde kayıtlı 1350 öğrenciye deneme sınavları, okula destek dersleri, rehberlik hizmetleri, ders takibi ve disiplinli eğitim imkanı sağlanmaktadır.

Haliliye Belediyesi Eğitim ve Gençlik Merkezi bünyesinde ders çalışma salonlarının yanı sıra, 2 kütüphane öğrenciler için hizmet veriyor. Ders çalışma veya kitap okumaları için her türlü ayrıntının düşünülerek hazırlandığı kütüphanelerden öğrenciler, gece 24’e kadar faydalanabiliyor.

Başkan Fevzi Demirkol, gece 24’e kadar hizmet veren Haliliye Belediyesi Eğitim ve Gençlik Merkezindeki kütüphaneleri ziyaret etti. Burada ders çalışan öğrencilerle görüşerek, sohbet eden Başkan Demirkol, öğrencilere eğitimin faydalarını ve derslerin de başarılı olmaları noktasında Haliliye Belediyesi olarak her türlü imkanı sağlayacaklarını vurguladı.

Başkan Demirkol, öğrencilerle görüştükten sonra merkezden ayrıldı.

Haliliye Belediyesi Eğitim ve Gençlik Merkezine başvurmak isteyen öğrenciler, eğitim merkezine başvuruda bulunması gerekirken, 4442263 numaralı Beyaz Masa Hattından da gerekli bilgiler verilmektedir.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaHaliliye
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17