banner268

31 Mart yerel secimlerinin sonucu tum ülkemize ve şanlıurfamıza hayırlara vesile olması dileğiyle.

Şanlıurfa'da AK Parti'nin zaferi ile sonuçlanan bu yarışta zaferin baş mimarı olan Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Zeynel Abidin Beyazgül'e çıktığı bu yolda çetin,zorlu bir o kadarda ulvi bir süreç bekliyor.

Başkan Beyazgül,soyadı gibi yaşamının her anını temiz,pak halka hizmeti hakka hizmet olarak telakki etmiş yeni dönemde Şanlıurfalıların umudu olduğu kadar bölgede de AK Parti'nin parlayan yıldızı olacaktır.

Çünkü Zeynel Başkan,Milli Türk Talebe Birliği başkanlığı yaptığı dönemden bu güne kadar attığı her adımda hak dava için mücadele etmiştir.

2001 yıldında AK Parti kurulurken bir nefer gibi çalışmış,merkez ilçe başkanlığı yapmış,dönem dönem parti içersinde görev almamasına rağmen başta Recep Tayyip Erdoğan'a ve AK davaya olan inancı,samimiyeti hiç eksik olmamıştır.

Bu dava'nın her süreçte zafere ulaşması için canla başla mücadele etmiştir.4 yıllık İl Başkanlığı döneminde AK Parti'nin girdiği her seçimden zaferle çıkmasını sağlamıştır.

Yani Zeynel Abidin Beyazgül,mevki ve makam için değil inançları uğruna her cefaya katlanmış bir şahsiyettir.
Ve bu gün,iki milyonluk Şanlı şehir Şanlıurfa'nın Büyükşehir Belediye Başkanı olarak halkın teveccühü,hakkın takdiri ile koltuğa oturmuştur.işte asıl zorluk asıl mücadele bundan sonra başlıyor Zeynel Başkan için.

Çünkü 31mart seçimlerinde Şanlıurfa halkı şu mesajı açık ve net olarak vermiş.Demişler ki "Biz Şanlıurfalılar olarak 12 ilçemizle birlikte samimiyeti,tevazzusu ve dava adamlığına inandığımız Zeynel Abidin Beyazgül'ün yanındayız" diyerek gerekli desteği vermiş ve AK Parti'yi Şanlıurfa'da zfaere taşımışlardır.

Şimdi Zeynel Abidin Beyazgül,aldığı bu oyların,bu başarının karşılığını 2 milyonluk şehri adaletle,tevazzuyla,gönül belediyeciliği ile hizmet etmek olmalıdır ki olacaktır da.

Bizim tanıdığımız,ömrünü ruhunun sukun bulduğu bu şehire adayan Beyazgül,halktan ve hak'tan yüzünü çevirmeyecek,yeni bir sayfa açacaktır.

Kamuoyunda,fısıltı olarak dolaşan "Zeynel Başkan belediyede her kesin yerini değiştirecek" söylemlerinin asla doğru olmadığını göreceklerdir.

Zeynel Başkan A takomını kuracaktır.Bu da en tabii hakkıdır.

Ancak liyakat ve sadakatle görevini yürütenlere Zeynel Başkan kıyım uygulamayacaktır.

Çünkü O'nun yaşam felsefesinde haksızlık yoktur.

O'nun yaşam felsefesinde magduru ezmek yoktur.

O'nun yaşam felsefesi,yaşam çizgisi halkın ve Hak'kın rızalığı üzerine kurulmuştur.

Öz cümle,Başkan BBeyazgül,Belediye Başkanı olarak ateşten bir gömlek giymiştir ama o ateşi Eyyub'un sabrı ile soğutacak,Halil Rahman'ın bereketi ile söndürmeyi başaracaktır.

Çünkü O,gönlünün sukun bulduğu şehre artık Belediye Başkanı olmuştur.

Ümit ederiz ki yıllardır Şanlıurfalıların samimiyetine,davaya olan inancına kefil olduğu Zeynel Başkan,bu makamların gelip geçici olduğunu,önemli olanın gök kubbede hoş bir seda bırakmak olduğu bilinciyle,vira Bismillah diyerek Nihat Çiftçi'den aldığı bu bayrağı bu hizmet bayrağını daha da yükseltmesidir.

Avatar
Adınız
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269