banner262

GES İle tasarruf sağlanacak.

Kurulacak olan santralde üretilen güç 700kWe/h olup yılda toplam 1046 MW/h üretim sağlanacaktır. Yaklaşık 500 hanenin elektrik enerjisini karşılayacak büyüklükte bir proje olup üretilen enerji santralinde kurulu bulunduğu merkez içme suyu arıtma tesisinde kullanılacak.

Projenin gerçekleşmesi için yürütülen gayretli çalışmalar neticesinde; KARACADAĞ Kalkınma Ajansı Genel Sekreterliğinden 707.730 TL proje desteği (hibe) alınmıştır. Hayata geçirilecek bu proje ile ŞUSKİ Genel Müdürlüğü yılda yaklaşık 360.000 TL kazanç sağlayacak.

Yenilenebilir enerji kullanımı desteği için birçok tesis ve noktada çalışmalarına devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü hali hazırda 3 farklı noktada (Akçakale, Ceylanpınar,Harran) toplamda 1.750kWe/h üretimi olacak 3 tesisin daha projelendirme çalışmalarına devam etmektedir.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17