banner262

Demirkol,Temizlik İşçileriyle Biraraya Geldi.

Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde Başkan Yardımcısı Haci Kanduza ve Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Dişli ile birlikte Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı kontroller, şoförler ve işçilerle bir araya geldi. Saha çalışmalarıyla ilgili işçilerle konuşan Başkan Demirkol, ‘tertemiz Haliliye’ hedefiyle çalışmaların aksatılmadan devam etmesi gerektiğini vurguladı. Başkan Demirkol, Haliliye’nin tüm sokaklarının tertemiz olması ve vatandaşlardan dua alacak hizmetler yapılması hususunda işçilere tavsiyelerde bulundu.

İşçilere yaptıkları yoğun mesai dolayısıyla da teşekkür eden Başkan Demirkol, benzer toplantıların devam edeceğini söyledi.

Başkan Demirkol, toplantı sonunda “Çevre Koruma Alanı Çöp Toplama Personel Eğitimi” kursunu başarıyla tamamlayan işçilere sertifikalarını taktim etti.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaHaliliye
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17