banner262

DOĞU VE GÜNEYDOĞU'NUN EN İYİSİ GELİŞİM BESYO

Doğu ve Güneydoğu'nun en iyisi gelecek nesillerin umudu Şanlıurfa'nın beden eğitimi ve spor öğretmenliği hazırlık kursu olan Gelişim Besyo Şanlıurfa'da bir numara kalmaya devam ediyor.

Kazandırmış oldukları yüzlerce öğrencinin hayalini gerçekleştiren,Şanlıurfa Gelişim Besyo, her yıl olduğu gibi bu yılda öğrencilerin büyük umudu olmaya devam ediyor.

Bu yılda her yıl olduğu gibi 100'e aşkın öğrenci sayısıyla,yoğun bir antrenman temposuyla gece gündüz demeden çalışmalarını sürdüren, Gelişim Besyo bu işi ne kadar önemsediğini her taraftan belli ettiriyor.

Kendilerini alanlarında kanıtlamış 15 yıllık bir tecrübe ile bu işe gönül vermiş, Mehmet İLGEN,Cengiz BALA ve İbrahim PERÇİN gibi tecrübeli hocalarıyla yollarına devam etmektedir.

Konuyla ilgili Urfagap.com'a açıklamalarda bulunan Gelişim Besyo antrenörü Mehmet İlgen şunları söyledi;

Biz  yıllardır gece gündüz demeden genç nesillere bir nebze umut olmak için çalışmalarımızı tüm ciddiyetimizle çalışma arkadaşlarımızla birlikte sürdürüyoruz.

Gelişim Besyo ailesi olarak hazırlananan öğrencilere önerimiz, antrenmanlarını aksatmadan inandıkları bu yolda başarı sağlamak için her türlü imkanlarını seferber ederek , azim ve inançlarıyla yoğun bir çalışma temposuyla ,bizlerinde bilgi birikimlerinden faydalanarak bu işin sonuna kadar gitsinler.

Bizlerde Şanlıurfalı gençlerimize başarılı bir hizmet veriyorsak ne mutlu bize.

Bizler Gelişim Besyo ailesi olarak, başarılı bir şekilde hizmet vermeye devam ediyor, her yıl belirlediğimiz kotanın üzerine çıkarak başarılarımızı sürdürmeye devam ediyoruz''dedi.

Urfagap.com olarak Gelişim Besyo kursuna başarılarının devamını diliyoruz.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17