banner268

YENİDEN REFAH’TAN AYRILAN GRUBA AK PARTİ ROZETLERİNİ BAŞKAN BEYAZGÜL TAKTI

Şanlıurfa’da AK Parti’ye olan teveccüh ve katılım katlanarak devam ediyor. Kentte Yeniden Refah Partisi kurucularından oluşan 50 kişilik grup partilerinden istifa ederek AK Parti’ye katıldı. AK Parti rozetlerini Başkan Beyazgül seçim irtibat ofisinde takarken AK Parti’mize katılan arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun dedi.

“Samimiyetin Adı İstikrarın Adayı” Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün Emniyet Caddesinde bulunan seçim irtibat ofisi her akşam binlerce vatandaş tarafından adeta dolup taşıyor. Gündüz cadde cadde, sokak sokak, dükkân dükkân gezen, esnaf ve vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen ve bu talepleri çözüme kavuşturan Başkan Beyazgül gece ise seçim irtibat bürosunu ziyaret eden vatandaşlarla hizmetler ve yatırımlarla dolu 5 yılın daha mesajlarını veriyor.

Gerçek Belediyeciliği sahaya ve 13 ilçeye eserleriyle kanıtlayan ve halkın teveccühü, duasıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle, o’nun riyasetinde Şanlıurfa’yı Türkiye Yüzyılı’nın Parlayan Yıldızı ve en önemli lokomotifi yapma yolunda yeniden aday gösterilen Başkan Beyazgül’e destekler çığ gibi büyürken farklı partilerden AK Parti saflarına geçişler de artarak devam ediyor.

Seçim Ofisinde vatandaşlarla bir araya gelen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e her kesimden destekler yağarken burayı dolduran vatandaşlara seslenen Başkan Beyazgül, “ Her birinize teşriflerinizden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Burayı şereflendirdiniz ve şenlendirdiniz.” Diye konuştu.

BAŞKAN BEYAZGÜL, “AK PARTİ’MİZE HOŞ GELDİNİZ”

Seçim ofisinin dışına taşan sevgi gösterileri sonunda Şanlıurfa’da Yeniden Refah Partisi’nin kurucuları olan ve aktif görevleri bulunan 50 kişilik grup partilerinden istifa ederek AK Parti’ye katılım sağladılar. Başkan Beyazgül’ün seçim irtibat bürosuna gelerek desteklerini açıklayan gruba AK Parti rozetleri Başkan Beyazgül ve AK Parti MKYK Üyesi Mehmet Ali Kurt tarafından takıldı. Yeniden Refah Partisinden istifa ederek AK Parti’ye katılan gruba aramıza hoş geldiniz diyen Başkan Beyazgül, “Yeniden Refah Partisi kurucuları, şuan da aktif görevde olan 50 arkadaşımız AK Parti’mize katılmıştır. Hayırlı uğurlu olsun. Bugüne kadar Şanlıurfa’da çok güzel işler yaptık. Bu günden sonra da yapmaya devam edeceğiz. Aramıza katılan arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun diyor. Aramıza bir kez daha hoş geldiniz diyorum. Onların aramıza katılmaları bize güç ve kuvvet vermiştir.” İfadelerine yer verdi.

“İSTİKRARI SÜRMESİ İÇİN AK PARTİ SAFLARINI SIKLAŞTIRMAYA KARAR VERDİK”

Yeniden Refah Partisinden ayrılarak AK Parti’ye katılan grup adına konuşan eski YRP Şanlıurfa üyesi, “ Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’e bize bu kutlu davada vesile olduğu için tekrar aralarına kattığı için kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum. Birlikte rahmet ayrılıkta daime azap vardır. Bizler Yeniden Refah Parti’mizi kurduğumuz zaman kızıl elmamıza emin adımlarlagiderken maalesef ki hedefimizin ağırlığını taşıyamayan teşkilatımızdan dolayı, genel merkezin yapmış olduğu yanlış politikalardan dolayı birçok değişikliği partimizde gördük. Baktık ki gittiğimiz yolda bu hedefleri taşıyamayacak biz de AK Parti saflarını daha da sıklaştırmak için istikrarın sürmesi için Zeynel Başkanımızı desteklemeye ekipçe karar verdik.” İfadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından AK Parti’ye katılan gruba AK Parti Rozetleri Başkan Beyazgül tarafından takıldı.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaBüyükşhir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17