banner268

Vekil Dusak Hilvan İlçesini Ziyaret Etti

AK Parti Hilvan İlçe Başkanlığına ziyaret gerçekleştiren AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdurrahim Dusak Hilvan Belediye Başkanı ve Adayı Aslan Ali Bayık ve ilçe teşkilatıyla istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Seçim çalışmaları kapsamında Hilvan ilçesini ziyaret eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdurrahim Dusak; “Bugün Şanlıurfa’mızın güzel ilçelerinden olan Hilvan’ımızda gerçekleştirdiğimiz ziyarette 31 Mart Yerel Seçimlerinde Hilvan ilçemize AK Parti bayrağını tekrar dalgalandırmak için başkanımızın ve teşkilatımızın hazır olduğunu gördük. Adayımız mevcut Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık göreve geldiği günden buyana ilçemize çok güzel hizmetlerde bulunmuş. Yaptığımız araştırmalar ve anketler sonucunda da başkanımız vatandaşların takdirini almış. Başkanımıza ve yol arkadaşlarına çalışmalarında başarılar dilerim” açıklamasında bulundu.

"Başkan Bayık; Hilvan 31 Mart Seçimlerinde Yeniden Zafer Bayrağı Dikecek"

31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde AK Parti Hilvan İlçe Başkanlığında AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdurrahim Dusak, Ak Parti Hilvan İlçe Başkan Vekili Kemal Beyret, İlçe Teşkilatı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile istişare toplantısı gerçekleştiren ve seçimlerden başarıyla çıkacaklarını belirten Hilvan Belediye Başkanı ve Adayı Aslan Ali Bayık; “Bugüne kadar ilçemizin gelişmesi için yapmış olduğumuz çalışmalar göz önüne alınarak Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın takdir ve tensipleriyle tekrar AK Parti Hilvan Belediye Başkan Adayı gösterildim. İlçemizde bugüne kadar yapmış olduğumuz hizmetlere yenilerini eklemek için mahalle mahalle, sokak sokak, kapı kapı yaptığımız icraatları anlatıp halkımızın desteğiyle 31 Mart Yerel Seçimlerinde AK Parti’nin hizmetkar bayrağını tekrar dalgalandıracağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17