banner268

ŞEHİR EŞKİYASI GİBİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DEM PARTİ ADAYI YOL KESTİ,  AK PARTİLİ VEKİLİ TEHDİT ETTİ

Alınan bilgiye göre, Ankara’daki meclis çalışmalarından arta kalan tüm zamanını seçim bölgesinde hemşerileriyle geçiren AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Av. M. Faruk Pınarbaşı’nın Birecik’teki ziyaretleri ve gördüğü yakın ilgiden rahatsız olduğu ileri sürülen DEM Parti adayı Mehmet Begit, ilçede adeta terör estirdi.
 
Aynı zamanda İçişleri Komisyonu Üyesi olan Milletvekili Pınarbaşı’nın aracını durdurup, yolunu kesen, ardından tehdit ve hakaretlerde bulunduğu ileri sürülen Mehmet Begit, şikayet üzerine gözaltına alındı. 
 
Emniyet yetkilileri görgü tanıklarının ifadelerine başvururken, tutanaklara Begit'in alkollü olduğu bilgisinin de geçtiği belirtildi.
 
Olaya büyük tepki gösteren ilçe halkı, daha başkan olmadan ilçede hakimiyet kurmaya çalışan, şehir eşyikasından farksız tavırlar sergileyen DEM Parti adayı için, “Maazallah Başkan olursa ne yapar? Her seçimde aday çıkaran ancak AK Parti ve onun en güçlü kalesi Av.M. Faruk Pınarbaşı’nın gücüne hükmü yetmeyen Mehmet Begit, partisinin yine kaybedeceğini anlayınca hırçınlaşıyor” yorumunda bulundular.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaBirecikDem
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269