banner262

Kılıçdaroğlu'na: Dünyayı dar ederim

CHP'de parti içinde yaşanan krizler gittikçe büyüyor. Böke'nin istifası ve Kılıçdaroğlu'nun istifa edeceği iddialarının ardından bir son dakika açıklaması da Yalova Milletvekili Muharrem İnce'den geldi. İnce twitter adresinden yaptığı açıklamada; 'Bana sarayın talimatıyla hareket ediyorsun diyenin alnını karışlarım, dünyayı dar ederim' dedi

Muharrem İnce, tek adamlık söylemleriyle büyük tepki çeken ve Böke'yi istifaya götüren CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Saray düğmeye bastı, bazı milletvekili arkadaşlarımız da buna alet oldu' iddialarına çok sert tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabından ateş püsküren Muharrem İnce Kılıçdaroğlu'nu basiretsizliğini iftira ile örtmeye çalıştığını vurguladı ve 'Bana sarayın talimatıyla hareket ediyorsun diyenin alnını karışlarım, dünyayı dar ederim' dedi.

Anahtar Kelimeler:
ChpMuharrem Ince
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17