banner268

İzol Aşiretinin İki Önemli İsminden Ali Murat Bucak'a Destek

Cihan İzol, akşam saatlerinde AK Parti Siverek Belediye Başkan adayı Ali Murat Bucak’ın seçim bürosunu ziyaret etti.

Cihan İzol, Ali Murat Bucak'a seçim çalışmalarında başarılar diledi.

AK Parti Siverek Belediye Başkan adayı Ali Murat Bucak ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek şunları kaydetti;

“Partimizin zor süreçlerinde elinden gelen çabayı sarf eden Zülfikar İzol, kardeşlerine ve İzol ailesine partimize verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Burada bulunarak gücümüze güç kattılar. İnşallah önümüzdeki süreçte seçimden zaferle ve yüzümüzün akıyla çıkacağız. İnşallah tekrardan burada oldukları ve desteklerini esirgemedikleri için İzol ailesine teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti kurucu İlçe Başkanı Cihan İzol ise yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Burada bulunmamın nedeni AK Parti Siverek Belediye Başkan Adayı olan Ali Murat Bucak’a destek amaçlı bulunmaktayım.

31 Mart yerel seçimlerinde inşallah hep beraber zaferle çıkacağız. İzol aşireti lideri Zülfikar ağabeyimin bana verdiği talimat üzerine hem şehir merkezinde hem de kırsal mahallelerde çok değerli akrabalarım ve dostlarımla birlikte AK Parti’nin gücüne güç katmak için çalışıyoruz.

İzol aşireti ağası Zülfikar ağabeyimi temsilen Siverek’te ve Urfa’da var gücümüzle AK Parti için çalışacağız. Benim aşiretim Siverek’tir bu nedenle herkesten destek bekliyorum. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269