banner268

FATİH BUCAK, ALİ MURAT BUCAK İLE SEÇİM STARTINI ERDOĞAN’IN PROĞRAMIYLA VERDİ

AK Parti Şanlıurfa İlçe Belediye Başkan Adaylarını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün 11 Nisan Spor Salonunda resmen açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Şanlıurfa’da aday tanıtım programına Şanlıurfa ve Sivereklilerin 7'den 70’e gönlünde taht kuran Fatih Mehmet Bucak da binlerce seveniyle birlikte katıldı.

AK Parti Siverek Belediye Başkan adayı olan Ali Murat Bucak’a desteğini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın programında da gösteren Fatih Mehmet Bucak, aday tanıtım programında Ali Murat Bucak’ı bir an olsun yalnız bırakmadı.

Siverek ve Şanlıurfa’nın diğer ilçelerinde binlerce oyu bulunan Fatih Mehmet Bucak’ın, Ali Murat Bucak’a desteği AK Parti’nin tüm ilçelerinde sinerji oluşurken bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın aday tanıtımıyla da seçimin startı verilmiş oldu.

Erdoğan’ın programına katılmak üzere Fatih Bucak ile Ali Murat Bucak’ın sevenleri 11 Nisan Spor Salonunu inletti. Sevgi gösteri ve coşkuyu fark eden Erdoğan "Maşallah...Bu ne coşku maşallah. Berak Allah...Siverek Belediye Başkan Adayımız Ali Murat Bucak." ifadesini kullanarak karşılık verdi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17