banner268

Erdoğan "31 Mart’tan sonra çorak ve çarpık muhalefet anlayışından milletimizi kurtaracağız."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

"İnşallah 14-28 Mayıs’ın tamamlayıcısı olacak 31 Mart’tan sonra çorak ve çarpık muhalefet anlayışından milletimizi kurtaracağız.

Biz de gençlerimize bırakacağımız en büyük miras olan Türkiye Yüzyılı’nın inşasını tamamladıktan sonra huzurukalple yola devam edeceğiz.

O gün gelene kadar gece gündüz çalışmayı sürdüreceğiz. Ülkemizi 21 yılda nasıl 3 kat büyüttüysek önümüzdeki dönemde yeniden 2 kat daha büyüterek dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına çıkartacağız.,

Yatırımıyla, istihdamıyla, üretimiyle, ihracatıyla Türkiye’yi güçlendirir ve zenginleştirirken bundan her bir insanımızın hak ettiği payı almasını da sağlayacağız.

Sıkıntılı dönemlerde en büyük refah kaybını çalışanlar ile emeklilerin yaşadığının farkındayız.

Bütçe imkânlarını genişletmek için hazırlıklarımız var.

Önümüzdeki yıldan itibaren çalışanlarımızın ve emeklilerimizin alım gücünü eskisinin de üstüne çıkartmaya başlayacağımıza inanıyoruz.

Yeter ki birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize sahip çıkalım.

Yeter ki biz aramıza kimseyi sokmayalım. Evelallah gerisi sadece vakit ve planlama meselesidir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269