banner268

BAŞKAN CANPOLAT SANDIKLARA AK OYLAR DAMGASINI VURACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Haliliye Belediye Başkanlığına yeniden aday gösterilen Başkan Mehmet Canpolat, 31 Mart seçimleri için destek ziyaretlerini sürdürüyor.

Mahalle toplantılarıyla vatandaşlarla bir araya gelen ve talepleri birinci ağızdan dinleyen başkan Mehmet Canpolat, Yeşildirek, Osman Gazi, Sancaktar ve Hamidiye Mahalle sakinleriyle buluştu. İlk olarak Yeşildirek Mahallesiyle temaslarına başlayan Başkan Mehmet Canpolat, Şeker ailesine misafir oldu. Aile üyeleriyle sohbet eden Başkan Mehmet Canpolat, daha sonra ise MKYK Üyesi Mehmet Ali Kurt ve Haliliye İlçe Başkanı Mustafa Bağmancı ile birlikte Çiftçi ailesinin düzenlediği mahalle toplantısına katıldı.

Burada vatandaşlara hitap eden Başkan Mehmet Canpolat, şöyle konuştu: “31 Mart’ta Allah’ın izniyle Haliliye’de hep birlikte yine, yeniden Cumhurbaşkanı ve AK Parti’nin inşallah en yüksek oy oranıyla zafer çıtasını yukarıya çıkartacağız. Yeşildirek hazır mı? Haliliye hazır mı? Yolumuza şimdiye kadar hızlı adımlarla gidiyorduk, şimdi koşar adımlarla beraber, hükümete en başında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bakanlarımız, milletvekillerimiz ve yerelde bizler büyükşehir ve ilçe belediyeleri sizlerle bir ve beraber halinde inşallah Haliliye’mizi ve Şanlıurfa’mızı bölgemizin en güzel ilçesi ve şehri yapacağız. Ama bunun kaynağı sizlersiniz. Bunun mayası sizlersiniz. Bu Ramazanın da rahmetiyle, bereketiyle birlikte inşallah sandıklar AK oylarla birlikte tescillenince, damgasını vurunca, inşallah kim tutar sizi, kim tutar bizi. İnşallah yağmur gibi yine her zaman olduğu gibi Haliliye’mize, Şanlıurfa’mıza hizmetler yağacaktır. Bizi ayakta tutan sizlere yapmış olduğumuz hizmetler ve gönüllerinizdeki yerimiz, gönüllerinizle birlikte dualarınızda yer almamız, bize düşen bu. İnşallah bu şekilde dualarda olmaya, dillerde olmaya, sizlere hizmet etmenin gayretini yaşayacağız. Sizlerden destek istiyoruz, başta büyükşehir olmak üzere AK Parti ailesi olarak ilçelerde ve mecliste, sizler inşallah bu desteği vereceksiniz. Bunun sonucunda da inşallah Şanlıurfa’mız yoluna devam edecek. Sizleri Allah’a emanet ediyorum, bizleri 31 Mart günü sandıklarda AK Parti oylarıyla birlikte bizleri de sizlere emanet ediyoruz. Sağ olun, var olun. Şimdiden gazanız mübarek olsun.”

MKYK Üyesi Mehmet Ali Kurt ise, “Öyle bir Belediye Başkanımız var ki, AK Parti’nin gençlik kollarında yetişmiş, teşkilatlarda çeşitli kademelerde görev almış, ilçe başkanlığı yapmış, bir dönem belediye başkanlığı yapmış, bu dönemde ustalık dönemini yapıp, Haliliye’ye en güzel projelerle hak ettiği yere getirecektir. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

“TIKA BASA SANDIKLARI AK PARTİ OYLARIYLA DOLDURACAĞIZ”

Mahalle sakinlerinin büyük teveccüh gösterdiği Başkan Mehmet Canpolat, konuşmaların ardından Osman Gazi Mahallesine geçerek, burada da İzci ailesinin düzenlediği ev toplantısına misafir oldu. Haliliye İlçe Başkanı Mustafa Bağmancı’nın eşlik ettiği ziyarette 31 Mart seçimleri için destek isteyen Başkan Mehmet Canpolat, Cumhurbaşkanına ve AK adayların yanında olan aile bireylerine teşekkürlerini iletti. Başkan Mehmet Canpolat, “Hizmetle AK Parti Ailesi olarak ayakta duruyoruz. Gönüllerde ve dualarda oluyoruz. AK Parti’nin şiarı ve felsefesi hakkın yolu, halkın yolundan geçer. Halk ister, biz AK hizmetkarlar, bunları projeye dönüştürür, ondan sonra hizmetine sunarız. Projenin başlığını da vatandaş atar. Bize düşen ve yakışan bu liderimizden Cumhurbaşkanımızdan öğrendiğimiz budur. Bu 22 yıldır da Allah’a hamd olsun, milletin gönlünde ve duasında olmaya devam ettik, yine de devam edeceğiz. 31 Mart günü inşallah tıka basa sandıkları AK Parti oylarıyla doldurup, 5 yıl boyunca birlik ve beraberlik içerisinde yine memleketimize hep beraber hizmet edeceğiz. Bize ve size yakışan bu, bize yakışan gece gündüz demeden 7/24 vatandaşa hizmet etmektir. Bu doğruluk çerçevesi içerisinde buraya kadar gelen tüm kardeşlerimin ayaklarına sağlık ve desteklerinden dolayı teşekkürlerimi arz ediyorum” ifadelerini kullandı.

“SANCAKTAR, HER ZAMAN AK PARTİ’NİN YANINDA OLDU”

Sancaktar Mahalle sakinleriyle de bir araya gelen Başkan Mehmet Canpolat, Belediye Meclis Üyesi adayı Ahmet Demirkan’ın düzenlediği mahalle toplantısına katıldı. Toplantıda; Başkan Canpolat’ın yanı sıra AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Hikmet Başak, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mustafa Bağmancı ve MHP Haliliye İlçe Başkanı Ali Demir de yer aldı.

Vatandaşlara seslendiği konuşmasına, “Yine Sancaktar birliğini beraberliğini göstermiş, yine Sancaktar ayağa kalkmış” sözleriyle başlayan Başkan Mehmet Canpolat, şu sözlere yer verdi: “Yine Sancaktar, 31 Mart’ta ben, ‘Urfa’nın, Haliliye’nin en yüksek oy oranıyla, AK Parti oylarıyla birinci olacağım’ diyor. Hayırlı olsun, gazanız mübarek olsun. Biz size inanıyor ve güveniyoruz. AK Parti ailesi olarak sizlere güveniyoruz. Her zaman için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, AK Parti’nin, hizmetin, AK adaylarının, hizmetkarların yanındayız dediniz. Yine Allah’ın izniyle yanında olacaksınız. Bizler sizlerle beraber bir elin parmaklarıyız. Biz beraber bir bütünüz, bize yakışan bir olmak, bütün olmak. Huzur kenti Şanlıurfa’mızı, huzurlu bir şekilde geleceklere taşımaktır. Sancaktar Mahallesi 31 Mart’ta en yüksek oy oranıyla zirve yapmaya ve en yüksek oy oranıyla AK Parti’ye oy vermeye hazır mı? Sizin Allah’ınıza kurban, Sancaktar’a can kurban, sizleri Allah’a emanet ediyorum.”

İlçe Başkanı Mustafa Bağmancı da, “Maşallah çok güzel bir toplantı organize etmişsiniz, Allah hepinizden razı olsun. Yalnız son 1 haftaya girdik, bu toplantıları çalışmakla taçlandırmamız lazım. Mehmet Canpolat’ı sizlerin sayesinde birinci çıkartacağız. Cumhurbaşkanımız, Zeynel Abidin Beyazgül’ü ve Mehmet Canpolat’ı bizlere emanet etti. 31 Mart’ta sandıklarımıza sahip çıkalım. Geçen seçimlerde yaptığınız gibi 31 Mart zaferiyle Cumhurbaşkanımızın yüzünde tebessüm olalım. Hepinizi Allah’a emanet ediyorum, kalın sağlıcakla” diye konuştu.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Hikmet Başak ise, “Canpolat her şeyi bitirmiş, Canpolat yaptıkları yapacaklarının teminatıdır. Gazanız mübarek olsun, hepinizi saygıyla selamlıyorum” dedi.

“31 MART’TA AK PARTİ’NİN ZAFERİNİ İLAN EDECEĞİZ”

Coşkulu kalabalığın olduğu toplantıdan ayrılan Başkan Mehmet Canpolat, daha sonra ise Hamidiye Mahallesine geçti. Başkan Mehmet Canpolat, beraberinde AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mustafa Bağmancı ve MHP Haliliye İlçe Başkanı Ali Demir ile birlikte Kabak ailesinin düzenlediği toplantıda mahalle sakinleriyle buluştu. Vatandaşlara destekleri için teşekkür eden Başkan Mehmet Canpolat, “31 Mart’ta yine yeniden inşallah burada Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ve AK Parti’nin zaferini ilan edeceğiz. Bizler hizmet insanlarıyız, başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Başkan olmak üzere, hep birlikte Haliliye’mizi, el ele şehrimizin her noktasına hizmet etmenin gayreti içerisindeyiz. Şimdi biz size emanetiz, inşallah sizler de 31 Mart sonrası bizlerin en kıymetlilerimiz olacaksınız. 31 Mart’ta vereceğiniz desteklerden dolayı sizlere teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” sözleriyle konuşmasını sonlandırdı.

Anahtar Kelimeler:
HaliliyeMehmet Canpolat
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17