banner268

Başkan Canpolat, “Millete efendi değil, hizmetkar olmaya geldik”

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a her mahalleden her kesimden tam destek devam ediyor. Başkan Canpolat Kısas mahallesinde mahalle muhtarı Davut Ersöz ile birlikte esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, 31 Mart yerel seçimleri için destek istedi. Başkan Canpolat daha sonra Mehmet Güneş’in ev sahipliğinde Güneş ailesi ile bir araya geldi. Başkan Canpolat Kısas Mahallesi temaslarının sonunda ise Kısas eski Belde Belediye Başkanı Ziya Demir tarafından düzenlenen ev toplantısında Kısas Mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Kısas mahallesinin önemine değinen Başkan Canpolat, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Kısas bizim için son derece önemli kısas bizim emanetimiz. Onu belirtmek isterim ve kısas halkı. Biz elimizden geldiği kadarıyla 5 yıllık dönemde Büyükşehir ve ilçe belediyesi olarak Kısas'ta yatırımlarımızı hizmetlerimizi yapmanın gayretinde olduk. Nasıl ki parke ile stabilize ile kültür merkezi ile ve buna benzer birçok altyapı ve üst yapıdaki donatılarla birlikte Kısasımızı güzelleştirdiysek inşallah Kısasımızdaki yatırımlarımıza devam edeceğiz. 31 Mart'ta inşallah Kısastan ve Haliliye'nin genelinden özellikle Kısastan çok güçlü bir destek bekliyoruz. Ben diyorum ki Kısasa bugüne kadar yaptıklarımız gelecekte yapacaklarımızın teminatıdır. Hamdolsun Kıssası bir an olsun boş bırakmadık ve bırakmayacağız. Hizmet noktasında el birliği ile birçok işi, birçok projeyi çözüme kavuşturacağız. Sizlerden dileğimiz ve talebimiz inşallah Kısasımızın gerek Büyükşehir gerek Haliliye'nin AK Parti oylarını en yüksek zirveye yükseltmeniz yönündedir.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17