banner268

Başkan Beyazgül Ve Seyyithan Atilla Ceylanpınar’da Gönülleri Fethetti

13 ilçeye adil hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin BeyazgülCeylanpınar ilçesine adeta çıkarma yaparak ilçede temaslarda bulundu.

Başkan Beyazgül Ceylanpınar Adayı Seyyithan Atilla ile birlikte ilk olarak Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan gençlik merkezini ziyaret ederek ve burada gençlerin söyledikleri türkülere eşlik ettiler.

Başkan Beyazgül’e ziyaretinde AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, MKYK Üyesi Mehmet Ali Kurt, Ak Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı AbdulcelilDoğantekin, Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Seyyithan Atilla, Ceylanpınar Belediyesi eski Başkanı Menderes Atilla, AK Parti ilçe teşkilatı, partililer ve meclis üyeleri eşlik etti.

Gençlik merkezi ziyaretinin ardından esnaf ve vatandaşlarla buluşan Başkan Beyazgül, Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Av. Seyyithan Atilla ile birlikte esnaf ve vatandaşlarla tek tek selamlaşarak hayırlı ramazanlar dileklerini ilettiler.

Esnafa hayırlı kazançlar dileyen Başkan Beyazgül esnaftan alışveriş de yaparken İlçe halkının ve esnafların teveccühleri oldukça yoğun oldu.31 Mart Yerel Seçimlerinde Ceylanpınarlılardan desteklerini isteyen Başkan Beyazgül’e esnaf ve vatandaşlardan tam destek mesajı geldi.

Vatandaşların talep ve önerilerini de dinleyen Başkan Beyazgül yeni dönemde Ceylanpınar’ı Seyyithan Atilla’ya teslim etmelerini isteyen Başkan Beyazgül Büyükşehir’de de kendisi için oy isteyerek destek veren tüm vatandaşlara teşekkür etti.Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından her Ramazan Ayı’nda geleneksel hale getirilen ve Ceylanpınar ilçesine de kurulan İftar çadırına geçen Başkan Beyazgül ve beraberindekiler burada iftar saatini bekleyen Ceylanpınarlılarla selamlaştı. Hayırlı Ramazanlar dileyerek dualar edildi. İftarı Burada vatandaşlarla birlikte yapan Başkan Beyazgül, vatandaşların iftarlık yemeklerini de ikram etti.AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Seyyithan Atilla’nın seçim ofisine geçen ve burada coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Başkan Beyazgül ve Atilla miting havasında geçen buluşmada alanı dolduran binlerce kişiye hitap ederek 31 Mart’ta sandıklardan istikrar çıkacak AK Parti çıkacak dedi

.BAŞKAN BEYAZGÜL, “31 MART ZAFERİMİZ ŞİMDİDEN KUTLU OLSUN

”Başkan Beyazgül, “ Öncelikle böyle bir coşku ve kalabalık için hepinize çok teşekkür ediyorum. Siyaset kurumu hizmet etme kurumudur. Biz de Şanlıurfa’ya Ceylanpınar’a ve tüm ilçelere hizmet ettik. Şimdi buradan size bir söz veriyorum. Ceylanpınar’ın yüzde 98 yollarını bitirmiştik. Şimdi bakıyorum bazı yollarda bozukluk var.Seyyithan Başkanımız gelecek bizde bitireceğiz. Memleket gönüllere girmekle yönetilir. Ceylanpınar’da biz sokak sokak dolaştık. Evlere misafir olduk. İhtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını karşıladık. İnsan bir ihtiyaç sahibinin sofrasına, çullarına oturmakla güçlü olur ancak. Öyle tepeden bakarak, kibirle belediye yönetilmez. Memleket yönetebilmek ancak insanların gönlünden geçer. Emeğinden geçer. Sevgi emek ister emek… Aşk emek ister. Biz bu memlekete aşığız aşık…  Biz Allah’ın izniyle belediyelerimizi şaha kaldırdık. Şimdi SeyyithanBaşkanım’a ve sizlere yine söylüyorum. Ne isterseniz başım üstüne diyorum. 31 Mart’ta sandıkta Beyazgüller açsın. 31 Mart’ta sandıklardan Seyyithan Atilla Başkan çıksın. 31 Mart’ta sandıklar öyle bir patlasın ki artık birilerini yolcu edelim gitsin. Biz Ceylanpınar’a güveniyoruz. Sizlere güveniyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun. 31 Mart zaferimiz şimdiden kutlu olsun.” Diye konuştu.

ATİLLA, “SANDIKLARI PATLATACAĞIZ”AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Seyyithan Atilla ise alanı dolduran binlerce vatandaşa teşekkür ederek Ceylanpınar’da31 Mart’ta sandıkları patlatacaklarını ifade ederek Ne karagül ne kırmızı gül varsa yoksa Beyazgül dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17