banner268

BAŞKAN BEYAZGÜL GÜNDÜZ ESNAF VE VATANDAŞ ZİYARETİNDE, GECE DESTEK TOPLANTILARINDA

AK Parti ve Cumhur İttifakı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül 31 Mart Yerel seçimleri öncesi Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ifade ettiği gibi “Durmadan, yorulmadan, cadde cadde sokak sokak hane hane dolaşarak destek bir yandan vatandaşların yanında yer alırken diğer yandan her kesimden vatandaşın dua ve desteğini alıyor.

Ramazan Ayı’nın manevi atmosferinin doruklarda yaşandığı Peygamberler Şehri Şanlıurfa’da iftarını Eyyübiye’de vatandaşlarla birlikte yapan Başkan Beyazgül vatandaşlarla yakından ilgilenerek herhangi bir isteklerinin olup olmadığını sordu. Başkan Beyazgül, Birlik ve beraberlik mesajları vererek tüm vatandaşlardan AK Adaylara sonuna kadar destek istedi.

Gittiği her ortamda AK Parti Belediyeciliğini, Cumhur İttifakı birlikteliğini ve beraberliğini anlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Gerçek ve Hizmet Belediyeciliğinin en güzel örneklerini Şanlıurfa’da ortaya koyduklarının altını çizdi.

Başkan Beyazgül İftarın ardından Şeyhanlı aşiretinin kolu Şeyhkan kabilesinin düzenlediği programa TBMM Başkanvekili ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, TBMM İdare Amiri ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Eyyüpoğlu, Geçmiş dönem milletvekillerinden, Şanlıurfa’nın duayen siyasetçilerinden biri olan Seydi Eyyüpoğlu, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, Önceki dönem Şanlıurfa Belediyesi Başkanı Ahmet Bahçıvan, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, Haliliye İlçe Başkanı Mustafa Bağmancı, AK Parti 28. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Adayı Abdurrahim Toru, Meclis üyeleri ve vatandaşların katıldığı programa katıldı.

Yoğun katılımla gerçekleşen programda konuşan TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ, Bugün burada bulunan çok kıymetli vatandaşlarımıza programı düzenleyen ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. AK kadrolarımız yıllardır sizlere farklı unvan ve görevlerle hizmet ediyorlar.” Dedi.

Şanlıurfa siyasetinin duayen isimlerinden olan geçmiş dönem milletvekillerinden Seydi Eyyüpoğlu ise konuşmasında vefa vurgusu yaparak vefanın çok önemli bir kavram olduğunun altını çizerek 31 Mart’ta Şanlıurfa’da sandıkları AK Parti lehine patlatalım” diye konuştu.

Geçmiş dönem Şanlıurfa Belediyesi Başkanlığı yapan Ahmet Bahçıvan da vatandaşlardan AK kadrolar için desteklerini talep etti.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş da 5 yılda önemli hizmetleri ilçeye kazandırdıklarını kaydetti.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaBüyükşehir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17