Ekrem Arpak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada;

LLE DE EDEP!

İyisiyle, kötüsüyle zorlu bir seçimi şükürler olsun ki tek bir kişinin burnu kanamadan atlattık.

Her Urfalı'ya düşen bundan sonra kazananlara başarı dilemek, kaybedenlere yönelik eleştirileri ahlak ve edep çerçevesinde kalarak dile getirmek.

Son birkaç gündür sosyal medyada Z. Abidin Beyazgül'e dair haddini, maksadını aşan ve yine yalakalık yine yanaşma yine tarlayı yağmur bölgesine taşıma hevesi ile yapılan saldırılar karşısında resmen dehşete düştüm. Özellikle düne kadar abonelik için, oğlunu, kızını işe koymak için, kirasını ödeyemediği için BŞ Belediye Başkanlık makamı önünde el pençe duran bazı sözde gazetecilerin düşmanca saldırıları mesleki açıdan utanç vericidir.

İleriki süreçte gerekirse paylaşacağım mesajlaşmalarda da göreceksiniz ki seçim gecesi bile -Başkanım siz kazandınız, havai fişekler hazır olsun! Mesajı atanların bu gün takındıkları tavır utanç vericidir ve bu coğrafya insanının mertliğine, duruşuna yakışmayan bir eylemdir.

Uzun yılları geçtim, bu seçimde bile karşısında etkin bir muhalefet anlayışını yürüttüğüm Zeynel Abidin Beyazgül'e yapılan bu tür saldırılar derhal durmalı artık.

TANAL, HARRAN TIP’TAKİ EKSİKLİKLERİ MECLİS GÜNDEMİNE TAŞIDI TANAL, HARRAN TIP’TAKİ EKSİKLİKLERİ MECLİS GÜNDEMİNE TAŞIDI

Bu şehrin kavgaya değil beyaz bir sayfaya ihtiyacı var ve biline ki bu beyaz sayfayı kirletmek için yapılan, yapılacak saldırılar karşısında nasıl ki seçim süreci içinde Sn. Beyazgül'e muhalif oldum bu saatten sonra dağ gibi yanında durmasını da bilirim.

Gazetecilik menfaat için kazananın yanında durup kaybedene alçakça saldırmak değildir.

Ben dahil burada kendine gazeteciyim diyen herkes 5 yıldır Zeynel Abidin Abeyazgül'ün başkan olduğu BŞ'den ama az ama çok destek almış, mesleğini sürdürmek, tv kanalını, gazetesini, sitesini ayakta tutmuştur.

Şimdi salt kaybetti diye ahlaksızca saldırmak, nankörlüğün nirvasına çıkmak adamlık değildir.

Hataları veya doğruları, günahı ve sevabı ile 5 yıl bu şehre hizmet etmiş Sn. Beyazgül'e muhalif olduğum kadar bundan sonra da aynı saygı içerisinde dost ve kardeş olmak da insan olmamın gereğidir ve öyle de olacağım.

Editör: TE Bilisim