banner268

AKÇAKALE’DE YİNE YENİDEN ABDULHAKİM AYHAN DÖNEMİ BAŞLADI!

31 Mart 2024 Mahalli İdari Genel Seçimlerinde halkın büyük teveccühünü kazanarak belediye başkanı seçilen Abdulhakim Ayhan mazbatasını teslim aldı.

Başkan Ayhan beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Fethi Solhan, meclis üyeleri, partililer ve vatandaşlarla İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı’na gitti. Burada düzenlenen törenle İlçe Seçim Kurulu Başkanı mazbatayı Başkan Ayhan’a verdi. 2009-2019 tarihleri arasında 2 dönem üst üste belediye başkanlığı yapan Başkan Ayhan mazbatasını alarak siyasi kariyerinde 3’üncü kez belediye başkanı olmuş oldu.

BAŞKAN AYHAN: KİMSEYİ ÖTEKİLEŞTİRMEYECEĞİZ

Tören sonrası açıklama yapan Başkan Ayhan birlik ve beraberlik vurgusu yaparak “Uzun soluklu çalışma sonucu seçimi partimizin zaferiyle bitirmiş olduk. Göreve başlayıp partimize, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a layık olacağız inşallah. Bize oy verenden de vermeyenden de Allah razı olsun. Biz oy verene de vermeyene de hizmet etmeye çalışacağız. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Hep beraber, ayrıştırmadan bu ilçeyi daha üst seviyede bir ilçe yapacağız. Seçim artık geride kaldı. Hepinize geldiğiniz için teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra Başkan Ayhan ve beraberindekiler belediyeye geldi. Kalabalık arasında belediye personelleri tarafından karşılanan Başkan Ayhan makam odasına geçerek tebrikleri kabul etti. Dualarla göreve başlayan Başkan Ayhan herkese teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
AkçakaleAbdülhakim Ayhan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17