banner268

AK PARTİ TEŞKILATINDAN BAŞKAN AYHAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

31 Mart Yerel Seçimleri'nde halkın teveccühünü kazanarak ilçede ikinci kez daha başkanlık koltuğuna oturan Abdulhakim Ayhan tebrikleri kabul etmeye devam ediyor.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu bugün beraberinde il kadın kolları başkanı, gençlik kolları başkanı, teşkilat üyeleri ve AK Parti İlçe Başkanı Fethi Solhan ile birlikte Başkan Ayhan'ı makamında ziyaret etti. Başkan Delioğlu ve teşkilat üyeleri Başkan Ayhan'a hayırlı olsun temennisinde bulunarak görevinde başarılar diledi.

Ziyarete dair açıklama yapan Başkan Delioğlu ise Başkan Ayhan’a şu sözlerle başarılar diledi:

“Önceki belediye başkanlığı dönemindeki hizmetlerini iliyoruz. Yine Akçakale’ye çok güzel hizmetler yapacağına inanıyoruz. Bu vesileyle tebrik ziyaretinde bulunduk. Allah hayırlı, uğurlu etsin ve muvaffak eylesin.”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ayhan “Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Sürekli bizim yanımızda olacaklar ve ilçemizi en iyi yere getirmeye çalışacağız” dedi.

Konuşmaların ardından günün anısına Başkan Ayhan Başkan Delioğlu'na hatıra hediye takdim etti.

Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

Anahtar Kelimeler:
AkçakaleAk Parti
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17