Kar yağışının başladığı ilk andan itibaren sahaya inen belediye ekipleri, bölge ayrımı yapmaksızın gece gündüz demeden hem ilçe merkezi hem de kırsal mahallelerde vatandaşların mağduriyet yaşamaması için yoğun mesai harcadı.

BAŞKAN MEHMET KUŞ’TAN VATANDAŞA ÇAĞRI
BAŞKAN MEHMET KUŞ’TAN VATANDAŞA ÇAĞRI
İçeriği Görüntüle

9D29D96C 943D 44B5 8Ad7 1B44E55C10A1

Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, alınan tedbirler doğrultusunda sorumluluk alanı gözetmeksizin kırsal mahallelerde yol açma çalışmalarına başladı. Yoğun bir çalışma temposuyla sürdürülen karla mücadele kapsamında 20 ekiple 340 kırsal mahalle ve sokaklarda 690 kilometrelik yol ağını kardan temizledi.

2136A6E5 1A1A 4C0F Bb70 11425B8De3Fa

Çarşamba gününden bu yana devam eden çalışmalar neticesinde kırsal mahalleler ve sokaklar dâhil olmak üzere toplam 690 kilometre yolun açıldığı bildirildi.

Çalışmaların titizlikle sürdürüldüğünü belirten Kırsal Hizmetler Müdürlüğünden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Tamer Alhas, şu açıklamalarda bulundu:

“Kar yağışının başlamasıyla birlikte belediyemize bağlı tüm birimlerimiz, ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde bölge ayrımı ve sorumluluk alanı gözetmeksizin karla mücadele çalışmalarını gece gündüz demeden yürüttü. İlçe merkezinde olduğu gibi kırsal mahallelerimizde de köy ve sokak yollarında 20 ekiple 340 köy ve sokaklarda 690 kilometrelik yol ağını temizleyerek vatandaşlarımızın mağduriyetini en aza indirdik. Şu anda da kırsal mahallelerimizde kararlılıkla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bunun yanı sıra hasta vatandaşlarımıza ulaşmak için büyük gayret göstererek sağlık ekiplerimizin her zaman yanında olduk. Sahada özveriyle görev yapan tüm ekiplerimize ve emekçi arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.”