banner268

Yayaya çarparak ölümüne neden olan firari yakalandı

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığından konu ile ilgili açıklamasında;

1. 03.02.2021 günü 19.00 sıralarında Haliliye ilçesi Mutluca Mahallesinde yaya olarak yürümekte olan H.K. (21) isimli şahsa sürücüsü, cins/modeli ve plakası tespit edilemeyen aracın çarpması sonucu H.K. başından yaralanmış ve sürücü olay yerinden kaçmıştır. Olay yerinde araca ait sağ ayna parçası bulunarak, muhafaza altına alınmıştır. Yaralı şahıs Harran Tıp fakültesine sevk edilmiş ve 07.02.2021 tarihinde vefat etmiştir. Şanlıurfa İl J.K.lığı, JASAT timi tarafından kazaya karışan araç ve sürücünün tespitine yönelik yapılan araştırmada kamera kayıtları, görgü tanığı beyanları ile kaza yerinden kaçan araca ait parçalar örtüştürülerek söz konusu kazaya karışan kamyonetin sağ yan aynasının kırık bir şekilde sanayiye gittiği ve kamera kayıtlarından bahse konu aracı 03.02.2021 günü kaza mahalli olan Mutluca mahallesine çeyiz götüren H.D.(41) isimli şahsın kullandığı tespit edilmiş olup; Olay faili 16.02.2021 tarihinde il merkezinde yakalanarak, adli makamlara teslim edilmiştir.

2. Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, yasaların kendisine verdiği görev ve sorumluluklarının gereği olarak, her türlü aranan şahısların yakalanması ve uyuşturucu madde tacirlerinin faaliyetlerine yönelik gereken bütün önlemleri en iyi şekilde almakta, vatandaşlarımızın sağlıklı, huzur ve güven içerisinde yaşaması için yürütülen çalışmalara aralıksız devam edilmektedir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulu

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaIl Jandarma
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17