banner262

Vali Erin,"bölge insanının sıcaklığının, samimiyetinin sonucu”

MÜSİAD Heyetinin ziyaretinde, kentin ekonomi konusundaki durumu ve devletin ekonomiyi kalkındırma adına sağlayabileceği destekleri hatırlatan Vali Erin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek MÜSİAD heyetine teşekkür etti.

Bir haftadan bu yana yoğun şekilde tebrikleri kabul ettiğini belirten Vali Erin, “Hafta sonu ve gece de insanlarımızı ağırlamaya devam ettik. Bu hem işimizin bir parçası hem de bölge insanının sıcaklığının, samimiyetinin sonucu” dedi. Ziyarete gelenlerin, hepimizin içinde olan ‘Devlet temsilcisiyle oturdum, sohbet ettim, çayını içtim, beni dinledi’ isteğinin sağladığı rahatlığı, esirgememem gerektiğini düşünüyorum. Mümkün olduğu kadar zaman ayıracağız ama bu zamanın dışında yapmamız gereken işlerin, programların olduğunun da farkındayız. Büyük bir sorumluluk gerektiren bir makamda olduğumuzu biliyoruz. Daha önce ziyaret eden hemşerilerime, kardeşlerimize ifade ettiğim gibi, bölge insanı olmamızın sırtımıza yüklediği bir beklenti var” şeklinde konuştu.

Artık Vali’nin de buralı olduğunu, bundan sonra üretecek hiçbir mazeretimizin olmadığını dile getiren Vali Erin, sözlerine şöyle devam etti: Hem bizi bu göreve layık gören devlet büyüklerimize, hem de büyük beklentiler ve özlem içinde olan vatandaşlarımıza layıkıyla vazifemizi yerine getirmek, çok yorsa da, çok zaman alsa da, zihnimizi, bedenimizi çok yıpratsa da buna katlanmak zorundayız. Bunu yapmamız gerekiyor. Bu büyük bir vazife. Büyük bir sorumluluk ve bizim açımızdan da tarihi bir yükümlülük ve sorumluluk. Bizden sonra da bu bölgedeki insanlarımıza, kardeşlerimizin de örnek alabilecekleri bir yönetim tarzı sergilememiz gerekiyor.

Şanlıurfa’nın büyük kaynaklara, daha büyük yatırımcı kitlesine sahip olduğuna, küresel gelişmeleri daha yakından takip eden yerli girişimciye sahip olduğunu ifade eden Vali Erin, “Nerede hata var, nerede eksiklik varsa bunu tamamlamanın gayreti içerisinde olacağız. Bize düşen tabi ki özel sektörün gelişiminin önünü açmaktır” dedi.

Yoğun randevu talepleri arasında bile işadamlarına, yatırımcılara ve ekonomik alanda faaliyet gösteren derneklerimize hemen randevu verilmesi talimatı verdiğini belirten Vali Erin, “Diğer herkes bekleyebilir. Ama buraya yatırım yapmak isteyen, üretim yapmak, istihdam sağlayacak düşünce ve fikirleri hiç geciktirmeden bizimle muhakkak görüştürün” dedi.

On yıldır içinde bulunduğu MÜSİAD’da daha önce Genç MÜSİAD Başkanlığı’nı yaptığını, altı ay önce de MÜSİAD Şanlıurfa Şube başkanlığı görevine getirildiğini ifade eden Mahmut Barut, “11 Yıldır MÜSİAD çatısı altında hem memleketimiz ekonomisine hem de üyelerimize hizmet etmeye gayret ediyoruz” diyerek, Vali Abdullah Erin ile Şanlıurfa’nın ekonomik anlamda çok ileri bir seviyeye çıkacağını ümit ettiklerini söyledi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17