banner268

Urfa'nın Ankara'da ki gururuna ziyaret

Şanlıurfa'liları Ankara'da bürokraside en üst seviyede temsil eden ve Şanlıurfalilarin gurur kaynağı olan SGK Başkanı Dr. Selim Bağlı SGK daki üstün başarılı çalışmaları ile her kesimin takdirini kazanmaya devam ediyor.

Şanlıurfa Büyükşehir belediye başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Ak parti Şanlıurfa İl başkanı Bahattin Yıldız SGK başkanı Bağlı yı makamında ziyaret ederek alanında yaptığı başarılı çalışmalar için tebrik ederek Şanlıurfalı hemşehrilerinin selam ve sevgilerini ilettiler.

SGK başkanı Dr. Selim Bağlı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek , hepimiz bu ülkenin refaha kavuşması için bulunduğumuz konumlarda sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde hizmet etmeye gayret ediyoruz. Bugün Şanlıurfamızın Büyükşehir belediye başkanı ve Ak parti il başkanını burada ağırlamaktan bahtiyar oldum başkanlarımıza bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim diye konuştu.

"

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaBüyükşehirSgk
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17