banner268

Tipioğlu ile Asayiş Berkemal

2016 yılından bu güne kadar asayiş olaylarının verisel rakamlarına bakıldığında özellikle mala karşı işlenen 13 kalem suçtan Urfa genelinde % 40 Urfa merkezde % 48! azalma başarısı görülmekte.
Bu mala karşı işlenen suçlar;
İşyerinden hırsızlık
Oto hırsızlığı
Otodan hırsızlık
Yan kesicilik
Dolandırıcılık
Gasp
Kapkaç vs.


Ayrıca 2016 yılından bu yana bir tek faili meçhul cinayet dosyasının olmaması Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğünün başarısının bir göstergesi olarak göze çarpıyor.
Şanlıurfa İl emniyet müdürü Veysel Tipioglunun sevk ve idaresindeki emniyet müdürlüğünün gece gündüz can siparane görev aşkı sayesinde, huzur ve güvenin kol gezdiği şehir görüntüsüne kavuşmuştur.
Ayrıca Tipioğlu'nun göreve geldiği günden bu yana her türlü asayiş olaylarının azalması nedeniyle Şanlıurfa'lı vatandaşlar duydukları memnuniyeti dile getirdi.
www.urfagap.com'a konuşan Şanlıurfalı vatandaşlar" müdürümüz Veysel Tipioğlu'ndan ve teşkilatından Allah razı olsun eğer bugün geceleri parklarda caddelerde sokaklarda huzur ve güven içerisinde dolaşıyorsak, vatandaşın kanını emen tefeciler her gün yok olmaya devam ediyorsa bunda Şanlıurfa emniyetinin büyük başarısını görmezden gelemeyiz. Emniyet teşkilatımızın bu büyük başarısında emeği geçen başta Veysel Müdürümüz olmak üzere tüm teşkilata çok teşekkür ederiz" dediler

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17