banner268

Siverek'te engelliler sergi açtı

Her yıl 10-16 Mayıs tarihlerinde çeşitli düzenlenen etkinliklerle kutlanan 'Engelliler Haftası' nedeniyle Siverek ilçesinde bir grup engelli öğrencinin el işlerinin yer aldığı bir sergi açıldı. Kültür ve Yaşam Evi bahçesinde özel bir rehabilitasyon merkezinde eğitim gören öğrencilerinin bir yıl boyunca işledikleri ele emeği göz nuru el işlerinin 2 gün boyunca sergileneceği öğrenildi. Rehabilitasyon merkezi sorumlusu Hüseyin Şeker amaçlarının engelli öğrencilere imkan tanındığında engelleri aşabileceklerini topluma anlatmak olduğunu belirterek, "Öğrencilerimiz bir yıl boyunca yaptıkları yaklaşık 400 eseri iki gün boyunca sergileyeceğiz. Amacımız toplumda engelli kardeşlerimize karşı ön yargıları kırıp onlarla aramızda fark olmadığını mesajını topluma vermektir"
Serginin açılışına Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Postacı, merkez öğretmenleri ve engelli öğrencilerin aileleri katıldı.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaSiverek
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269