banner268

Şanlıurfa içindeki değerleri ile tanıtılmaya, turizme katkı vermeye devam edecek.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığımıza; şehrimizin tanıtımı ve yapılan hizmetlerin halkımıza ulaştırılması amacı ile belediye meclisimizce bir bütçe tahsis edilmektedir.

Daire başkanlığı bu bütçeyi yasal çerçevede kullanmaktadır, bu nedenledir Şanlıurfa’mızın turizm potansiyeli son yıllarda üç katı artış göstermiştir. Kaldı ki benzer şehirlerin bütçeleri en aşağısı belediyemizin beş-on katı kadardır.

Açıklanan istatistiklere baktığımızda, bacasız sanayii niteliğindeki turizmin katlanarak büyüdüğü; pandemi döneminde dahi milyonlarca turistin şehrimizi ziyaret ettiği açıktır. Şanlıurfa’nın ufku ve vizyonu sadece yerel ve bölgesel turizmle sınırlı tutulamaz. Ulusal çapta, milletlerarası büyük bir potansiyel barındıran şehrimiz, hizmetin en iyisine, en güzeline lâyıktır.

Bir takım belgeleri malum bir yapılanmanın benzer uygulamalarıyla elde ederek, çarpıtarak ve abartarak yayınlayan kişilerin; şehrimizi baskı altına alarak içine kapatmak, komşuları ile rekabet edemeyecek hale gelmesi için verdiği çabalar beyhudedir.

Şanlıurfa yoluna devam edecek. Şanlıurfa içindeki değerleri ile tanıtılmaya, turizme katkı vermeye devam edecek.

Halkımız tüm yapılan faaliyetlerden haberdar olacak.

Kamuoyunu yanıltıcı bu tür haberleri yapan ve yaptıranlar da hukuk önünde hesap vereceklerdir.

Anahtar Kelimeler:
Büyükşehirşanlıurfa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269