banner268

İş Adamı Bozan Sarı ve Hakkı Diş'ten Urfagap.com'a Ziyaret

Şanlıurfa'nın tanınmış iş adamlarından Bozan Sarı ve Hakkı Diş Urfagap.com'u ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren yönetim kurulu başkanımız gazeteci Fuat Erbülbül;''yıllardır Şanlıurfa'ya yaptıkları yatırımlarla gündemde ve gönüllerde yer edinen değerli dostlarım iş adamı Bozan Sarı ve Hakkı Diş'in kurumumuzu ziyaret etmesi bizleri memnun etmiştir.Kendilerine bu ziyaretten dolayı teşekkür ediyor,urfagap.com ailesi olarak Şanlıurfa için bir taş üstüne taş koyanların her zaman kapımızın ve gönlümüzün açık olacağını ifade ediyor değerli dostlarıma nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum''dedi.

Bozan Sarı ve Hakkı Diş ise;''Şanlıurfa'nın deneyimli gazetecisi Fuat Erbülbül'ü kurmuş olduğu Urfaga.com haber sitesinin Şanlıurfa için güzel şeylere imza atacağına inanıyoruz. Geçmişte de Fuat Erbülbül'ün başarılı meslek hayatını yakınen takip eden bizler, bunda sonra da Urfagap.co'u yakından takip edeceğiz çünkü doğru,tarafsız ve objektif haberleri Fuat Erbülbül ve ekibinden öğreneceğimize inanıyor, Urfagap.com'a yayın hayatında başarılar diliyoruz''dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17