banner268

Hilvan Mezbahanesinin Açılışı Yapıldı

Büyükşehir Belediyesi ile Hilvan Belediyesi işbirliğiyle kısa süre önce yapımı tamamlanan mezbahanenin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, AK Parti Ana Kademe Başkanları ve meclis üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, 2019 seçimlerinde Hilvan’a verdiği mezbahane sözünü yerine getirdiğini söyledi. Bayık’ Hilvan halkına bir söz vermiştik. Bugün o sözümüzü yerine getiriyoruz. Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte planladığımız mezbahanemizin açılışını gerçekleştiriyoruz. Bu projeyi büyük desteklerle bize kazandıran Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür ediyoruz’ dedi.

Hilvan’ın Temel Sorunları Çözülmüş

Açılış törenine katılan Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri şöyle konuştu;

‘Hilvan’ın temel sorunlarına inen Belediye Başkanımız Aslan Ali Bayık, sorunları büyük ölçüde çözmüş, güzel hizmetler getirmiştir. Kendisini tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum. İlçe ekonomisine önemli ölçüde katkı sağlayacak bu tesisin kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Buranın yer tahsisini Hilvan Belediyesi yaptı, projeyi de Büyükşehir Belediyemiz hayata geçirdi. Hilvan’a hayırlı ve uğurlu olsun. Yeni hizmetlerin yapılması için 31 Mart’ta sandığa gittiğiniz de kimin hizmet etiğini unutmayın. Hizmetlerin devamı için Hilvan’da Aslan Ali Bayık’ı, Şanlıurfa’da Zeynel Abidin Başkan’ı destekleyin’ dedi.

Açılışın ardından, katılımcılar tesisi gezerek bilgi aldı.

Anahtar Kelimeler:
HilvanAslan Ali Bayık
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269