banner268

Gaziantep'in Şahin'i varsa Halfetinin Şeref'i var!

Kaymakamlık döneminde Halfeti halkının gönlünde yer eden Albayrak mahallî seçimlerde aldığı oy ile siyasetin dengelerini değiştirdi.

Albayrak Ankara'ya çıkarma yaparak Halfeti ilçesinin sorunlarını ilgili bakanlıklara ileterek çözüm arayışına girdi.

Albayrak Ankara çıkarmasında ilk olarak iç işleri bakanı Süleyman Soylu yu ziyaret ederek Bakan Soylunun Halfeti ye verdiği destekten dolayı Halfeti halkının selamını ve teşekkürlerini iletti.

Ziyarette konuşan Bakan Soylu Halfeti ilçesindeki başarısından dolayı Başkan Albayrak'ı tebrik ederek her zaman desteklerinin devam edeceğini söyledi.

Daha sonra SGK başkanı Dr. Selim Bağlı'yı ziyaret eden Albayrak, Urfa sevdalısı bürokrattan Halfeti ilçesindeki projeler için destek istedi.

Turizm cenneti Halfeti ilçesinin genç belediye başkanı kültür turizm bakan yardımcısı nadir Alpaslan'i ziyaret ederek hayata geçirmeyi düşündükleri ve halfetinin çehresini değiştirecek projeler için destek istedi.

Albayrak son olarak Spor Toto başkanı Bunyamin Bozgeyik i ziyaret ederek halfetili gençler için yapacakları spor kompleksleri için destek istedi.basarili belediye başkanı Şeref Albayrak'in Ankara çıkarması sosyal medyada ve halfetide gündem olurken www.urfagap.com'a konuşan halfetililer Gaziantep ilinin Şahin'i varsa Halfeti ilçesinin de şeref'i var diyerek Albayrak'a olan teveccüh ve güvenlerini belirtiler.

"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269