banner268

Birecik'te Doğalgaz Sevinci

Şehir Girişi Basınç Düşürme ve Ölçüm İstasyonu, BOTAŞ tarafından gelen yüksek basınçtaki gazı orta basınca düşürerek ilçemize gaz arzının sağlanmasını amaçlayan, içerisinde ölçüm ve doğalgaz boru hatlarını barındıran bir istasyondur.

Birecik’in düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıl dönümüne de denk gelen bu tarihi anlara, Kaymakam Dr. Fatih Çelikkaya, Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam, AKSA Şanlıurfa Doğalgaz Dağıtım A.Ş. Şirket Müdürü Muhammed Nezih Ural ile beraberindeki teknik heyet ve AK Parti İlçe Başkanı Abdulvahap Aktar şahitlik etti.

Şehir Girişi Basınç Düşürme ve Ölçüm İstasyonunda bulunan, ilçemize doğalgazın gelmesini sağlayan vanayı, Kaymakam Dr. Fatih Çelikkaya ile Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam açtı.

Doğalgaz hizmetinin ilçe adına büyük bir kazanç olduğunu ve büyük bir yatırım olduğunu belirten Kaymakam, Doğalgazın ilçemize hayırlı olması temennisinde bulunarak, emeği geçen herkese teşekkür etti.

AKSA Şanlıurfa Doğalgaz Dağıtım A.Ş. Şirket Müdürü Muhammed Nezih Ural, önümüzdeki günlerde vatandaşların doğalgaz abonelik işlemleri için başvuruda bulunabileceklerini ve bunun için Mezra Mahallesi Demokrasi Caddesi No: 13 adresinde ofis açtıklarını belirterek Doğalgazın Birecik’e hayırlı olması temennisinde bulundu.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaBirecikDoğalgaz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269