banner268

Küçük Saadet Babasının İzinde

Okul ödevi kapsamında TV Sunucusu ve Yazar Şahanoğlu'nun  kızı Saadet  Şahanoğlu Başkan Ekinci'ye öyle sorular sordu ki adeta Başkanı terletti.Röportajın içeriği hakkında tam bilgi verilmezken röportajdan sonra Başkan Ekinci"  Öğrenci olan Saadet'in gelecekle ilgili  güzel işler yapacağını ve Urfa'mızın yetiştireceği önemli kızlarımızdan biri olacağını belirtti."İstikbalimizi teslim edeceğimiz çocukları, sorgulayıcı ve analiz edebilen bir özellikte yetiştirmeliyiz.Ülkesine ilerde güzel hizmetler sunabilecek nesil yetiştirmek hepimizin vazifesi.Bugün ben bu örneği Saadet'te gördüm.Ömrü boyunca başarılar dilerim."  dedi. 

Murat Şahanoğlu  ise  " Eyyübiye Belediye Başkanı ve Urfaspor'un Fahri Başkanı sayın Mehmet Ekinci kızım Saadet'in proje ödev röportajına konuk oldu. İlgisi ve samimiyeti için sayın başkanımıza teşekkürler."  dedi.

Böylelikle Murat Şahanoğlu'nın kızı Saadet Şahanoğlu 40 yıllık gazetecilere taş çıkararak yaptığı röportajın sonunda babasının izinde olduğunu kanıtladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269