Milletvekili Yazmacı sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda Viranşehir Kadın Doğum ve Çocuk Hastanemizde sona doğru gelindiğini vurguladı.Whatsapp Image 2026 04 15 At 13.15.58 (1)

Süreçle ilgili detaylı bilgi veren Milletvekili Yazmacı, bölgeden desteğini esirgemeyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu’na teşekkür etti.Whatsapp Image 2026 04 15 At 13.15.58 (2)

“Hedef: 2026 yılı sonunda tamamlayarak hemşehrilerimizin hizmetine sunmak.”

Şanlıurfa’da Biyonik Kulak Mucizesi: İki Bebek Sesle Tanıştı
Şanlıurfa’da Biyonik Kulak Mucizesi: İki Bebek Sesle Tanıştı
İçeriği Görüntüle

Milletvekili Yazmacı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“200 yataklı ve 124 bin 655 metrekare alana sahip Viranşehir Kadın Doğum ve Çocuk Hastanemiz, modern altyapısı, geniş kapasitesi ve donanımıyla bölge halkımızın ihtiyacını karşılayacak.Whatsapp Image 2026 04 15 At 13.15.58

Yüzde 82 fiziki gerçekleşme seviyesine ulaşan proje, tamamlandığında bölgemizin sağlık altyapısına çok önemli katkı sağlayacak. Viranşehirli hemşehrilerimiz tedavi için Şanlıurfa’ya gitmek zorunda kalmayacak.

Hedef: 2026 yılı sonunda tamamlayarak hemşehrilerimizin hizmetine sunmak.

Şanlıurfa’mıza kazandırılan bu büyük sağlık yatırımında iradesi ve desteğiyle her zaman yanımızda olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Sağlık Bakanımız Sayın Kemal Memişoğlu’na şükranlarımı sunuyorum.”