banner262

Yıldız,"Eşsiz Bir Destan Yazdık"

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle mesaj yayımlayan Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cemal Yıldız, 15 Temmuz hain darbe girişiminin Cumhurbaşkanımız Racep Tayyip Erdoğan’ın dirayetli duruşu, hükümetimizin kararlı tutumu ve milletimizin iradesine sahip çıkarak bertaraf edildiğini söyledi.

15 Temmuz 2016’da Fetullahçı Terör Örgütü tarafında gerçekleştirilen alçak darbe girişimini milletimizin meydanlarda ve sokaklarda canları pahasına eşsiz bir destan yazarak engellediğine değinen Yıldız; "Birlik ve beraberliğimizi bir kez daha göstererek destan yazdık. Tek yürek olduk ve asla yenilmeyeceğimizi tüm dünyaya bir kez daha duyurduk. Bu uğurda canını veren şehitlerimizi rahmet gazilerimizi ise şükranla yad ediyorum. Kahraman milletimize ise saygı ve selamlarımı sunuyorum.” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfa15 Temmuz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17