banner268

Taraftarlar Tepkili,Şanlıurfaspor Bolu'da Yetim Kaldı

Şanlıurfaspor'un hayati önem arz eden Bolu deplasmanında Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın haricinde hiçbir Milletvekili'nin Bolu'da Şanlıurfaspor'a destek için gitmediği gözlemlendi.

Konuyla ilgili Urfagap.com'a açıklamada bulunan taraftarlar;

''Şanlıurfaspor kümede kalma mücadelesi verdiği hayati önem arz eden Bolu deplasmanında Milletvekillerimizin duyarsız kalmasına bir anlam veremiyoruz.Bu takım sadece Sayın Bakanımız Faruk Çelik'in,sayın fahri başkanımız Mehmet Ekinci ve yönetimin değildir.

Biz taraftar olarak Milletvekillerimizinde özellikle son haftalarda bir bütün halinde Şanlıurfasporumuzun yanında görmek istiyoruz. Bolu deplasmanında bir tek sayın Vekilimiz İbrahim Halil Yıldız tribünde yerini almış,takıma destek vermiştir. Başarı el birliği ile gelir,bizler taraftar olarak kar kış demeden imkanlarımızı zorlayarak Şanlıurfaspor'a destek için çabalarıyoruz.

Ne yazık ki Şanlıurfa Milletvekillerimiz halen duyarsız bir şekilde davranarak takıma yeterince sahip çıkmıyorlar.''Diyerek Milletvekillerini Şanlıurfaspor'a desteğe ve tribüne davet ettiklerini belirttiler.

Taraftarlar Şanlıurfasporumuz Bolu deplasmanında yetim kalmıştır,buna rağmen başta fahri başkanımız Mehmet Ekinci,kulüp başkanımız Mehmet Yetim ve Milletvekilimiz İbrahim Halil Yıldız,Sabahattin Cevheri,Kemal Saraçoğlu'nun destekleri ile çok şükür ki Bolu'dan zaferle döndük. Kalan 2 maçımızda artık tüm şehrin dinamikleri el ele omuz omuza destek vererek marka değerimiz olan Şanlıurfasporumuzu 1.ligde kalmasını sağlamalıyız dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269