Bu yıl 4'üncü kez düzenlenen, sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyilerinin halkın oylarıyla belirlendiği 'Türkiye Altın Palmiye Ödülleri' sahiplerini buldu.

20 Mart-20 Nisan tarihleri arasında yapılan sonuçlara göre Altın Palmiye Ödülleri'ni almaya hak kazanan isimler belli oldu.

Düzenlenen ve halk oylamasına sunulan ankette yerel yönetimler ile Büyükşehir Belediye Başkanlarına dair de 2 kategori yer aldı. "Yılın Büyükşehir Belediyesi" kategorisinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi-Nihat Çiftçi; Ankara Büyükşehir Belediyesi Melih Gökçek, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Fatma Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kadir Topbaş ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Aziz Kocaoğlu ile yarıştı.

Sonuçlara göre de Çiftçi birinciliği göğüsleyerek diğer 4 büyükşehiri geride bıraktı.

''TÖREN 8 MAYIS'TA''

Bu yıl ilk defa İstanbul'da gerçekleşecek olan ödül töreni, Zorlu Center Raffles Hotel'de 8 Mayıs 2017 tarihinde yapılacak. Organizatör Nedim Delibaş'ın Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı yarışmanın ödül töreninin sunuculuğunu Vatan Şaşmaz ve Elif Ece Uzun üstleniyor.

Ödül töreninin ismi '15 Temmuz Şehitleri Anma ve Saygı Gecesi' olarak açıklanırken galada bir anma töreni de yapılacak. Onur ve Jüri Özel Ödülleri'nin 1 Mayıs'ta açıklanacağı Altın Palmiye Ödülleri törenine  Romanyalı şarkıcı Brianna'nın yanı sıra Chirs Thrace ve Kate Line onur konuğu olarak katılacak.

Editör: TE Bilisim