banner268

EMNİYET MÜDÜRÜ TİPİOĞLU,ŞANLIURFALILARIN BERAT KANDİLİNİ KUTLADI

Tipioğlu mesajında “11 Ayın sultanı mübarek Ramazan Ayının habercisi, bu mübarek aydan önceki son kandil gecesi olan Berat Kandiline ulaşmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bu gece idrak edeceğimiz Berat Kandili; Bütün hikmetli işlerin ayırımına başlanması, bu gecede yapılacak ibadetlerin diğer vakitlere nispetle kat kat sevaplı olması, ilâhi rahmetin bütün âlemi kuşatması, Allah'ın af ve bağışlamasının coşması ve Peygamber efendimize tam bir şefaat yetkisinin verilmiş olması ile diğer günlerden ayrılmaktadır. Allah'ın af ve mağfiret kapılarının sonuna kadar açıldığı bu mübarek geceyi dualarla, namazlarla, ibadetle, Allahtan af ve mağfiret dileyerek geçirmeliyiz.

Vatanımız milletimiz ve devletimiz için dualar ederek, tüm ölmüşlerimizin, şehitlerimizin ruhuna dualar göndererek bu mübarek günü değerlendirmeyi Allah hepimize nasip eylesin. Bu duygu ve düşüncelerle, Şanlıurfalı vatandaşlarımızın Berat Kandilini en içten dileklerimle tebrik eder, bu mübarek gecenin tüm hemşerilerimiz için, vatanımız, milletimiz, devletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni eder, selam ve saygılarımı sunarım” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269