banner268

Doğan Umut YILMAZ'dan Kandil Mesajı

YILMAZ,mesajında şunlara yer verdi.''

“ İnsanların gönül dünyasına ışık tutan Kandiller toplumumuz için vazgeçilmez bir öneme sahiptir. Yaradan’a tefekkür ve şükür vesilesi olan kandiller, ruhani olarak arınma ve aydınlanma için bize olanak sağlayan gecelerdir.

Bugünde Berat Kandiline ulaşmanın mutluluğunu yaşamaktayız.  Berat Kandili, insanlar arasındaki dargınlıkları, küskünlükleri gidermek, kırdığımız kalpleri onarmak için de bizler için önemli bir fırsattır.

Bu özel gece dolayısıyla, tüm vatandaşlarımız, küskünlükleri ve dargınlıkları unutmalı, dostluğumuzun ve kardeşliğimizin pekiştirilmesi için çaba harcamalıdırlar.

Bu vesileyle tüm İslam âleminin ve Şanlıurfa'lı hemşehrilerimin Berat Kandilini kutluyor, bu anlamlı gecenin aramızdaki gönül bağlarını, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmesini diliyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17