Aziz milletimizin ve kahraman güvenlik güçlerimizin hain darbe girişimi karşısında gösterdiği onurlu duruşun ve demokrasi zaferinin üçüncü yıl dönümü sebebiyle şehitlerimizi yad etmek, gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunmak, milletimizin demokrasiye olan inancı ve bağlılığını gelecek nesillere aktarmak üzere, Birecik'te“15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü”  anma etkinlikleri düzenlenecek.

Bu kapsamda Kaymakam Dr. Fatih Çelikkaya Başkanlığında, Birecik Askerlik Şubesi Başkan Vekili Teğmen Soner Kaya, Birecik Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Sert, Birecik İlçe Emniyet Müdürü Murat Türker, Birecik İlçe Jandarma Komutan Vekili Astsubay Kd. Bçvş. Mehmet Şen, kaymakamlığımız proje ofisi personelleri ve diğer ilgili kurum amirlerinin katılımıyla, 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri toplantısı gerçekleştirildi.

Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, etkinliklerde yapılacak faaliyetler görüşülerek, katılımcılar tarafından dile getirilen fikir ve öneriler değerlendirildi. Kaymakamımız, etkinlikler yapılırken herhangi bir aksaklık yaşanmaması için gerekli tüm tedbirlerin alınması talimatını verdi.

Editör: TE Bilisim