“Sevgili Emekçi Kardeşlerim;
Emek, adalet, dayanışma, birlik ve beraberlik güzel ülkemizin ruhunu yansıtmaktadır. Emek ve dayanışma kavramları ülke olarak hep birlikte sahip çıkmamız gereken değerlerdir. Emeğimizin değerini bilip, dayanışma duygumuzu yitirmediğimiz ve bu değerlerimizi hatırladığımız 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı aynı zamanda barışın da simgesidir.

Değerli Mesai Arkadaşlarım;

Bizler için alın teri ve emek en yüce değerdir. Çünkü bizler insana değer veren, emeğe saygı duyan ve alın terini kutsal gören bir anlayışla sizlerle birlikte halkımıza hizmet ediyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günden beri emekçilerimizin daha iyi yaşam koşullarına ulaşmaları için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz.
Bizler Şanlıurfa’nın en büyük ailesinin bireyleriyiz. Halkımıza sizlerin emeğiyle hizmet ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz. 1 Mayıs vesilesiyle tüm halkımız adına sizlere bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle toplumun her kesiminde üreten, geliştiren ve hizmet sunan işçilerimizin emeklerinin karşılığını alabilmek, haklarını savunmak amacı ile kutladıkları 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı’nı kutluyor, tüm emekçilerimize saygı ve şükranlarımı sunuyorum.”

Editör: TE Bilisim