banner268

BAŞKAN NİHAT ÇİFTÇİ URFAYI TÜRKİYE'NİN GÜNDEMİNE TAŞIDI

Türkiye'nin önemli ödüllerinden ''PALMİYE PRESTİJ''ödül törenine katılmak üzere bugün İstanbul'da bulunan başkan Çiftçi,ödül töreni öncesi TGRT'de canlı yayına katılarak Şanlıurfayı ve Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetlerini anlattı.

Başkan Çiftçi özellikte 15 Temmuz ve 16 Nisan'da Şanlıurfalıların gösterdikleri asil duruştan ötürü tüm şanlıurfalılara şehrin Büyükşehir Belediye Başkanı olarak ne kadar teşekkür etsem azdır. Diyerek TGRT ekranlarından Şanlıurfalıları övgü ile bahsetti.

Başkan Çiftçi daha sonra yine TGRT'den canlı olarak yayınlanan ödül törenine katılarak,salonda bulunan Türkiye'nin önemli isim ve sanatçıları karşısında Türkiye'nin en başarılı Büyükşehir Belediye Başkanı ödülü taktim edildi.

Başkan Çiftçi törende kısa ama öz teşekkür konuşmasında,''Yine Şanlıurfalıların selamını ileterek bu ödülü başta 15 Temmuz şehitleri olmak üzere referandumda tavan yapan Şanlıurfalıların adına ve Şanlıurfa'ya hizmet için gece gündüz demeden çalışam tüm Büyükşehir Belediyesi çalışanları adına aladığını ifade etti.''Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin Şanlıurfalıları Türkiye'nin gündemine taşıması İstanbul,Ankara,Antalya,İzmir,Gaziantep gibi Büyükşehir'leri geride bırakarak bu ödüle layık görülmesi tüm Şanlıurfalıları gururlandırdı.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaBüyükşehir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269