BAŞKENT'DE BAŞAK RÜZGARI

Başak'ın misafir perverliğinde düzenlenen sıra gecesine Ak Parti genel başkan yarcımcısı Cevdet Yılmaz, eski TBMM başkanı Cemil Çiçek,200 tane milletvekili ve müsteşarlar katıldı. Ayrıca eski iç işleri bakanı Ak Parti genel başkan yardımcısı Güneydoğuluların abisi ve hamisi Abdulkadir Aksu'da yer aldı.

Ramazan Başak'ın kendi elleriyle servis ettiği  Şanlıurfa ile özdeşen çiğköfte yine Şanlıurfa'dan getirilen sıra gecesi ekibi müzisyenleri Şanlıurfa'nın her anlamda tanıtılması ve Şanlıurfa'ya yaptığı hizmetler ile genç yaşında Şanlıurfalıların gönlünde iz bırakan Türkiye Milletvekilleri Birliği Genel Başkanı Ramazan Başak bu misafir perverliği başkent siyasi kulislerinde dilden dile dolaştı.                        
Başak geceyle ilgili yaptığı açıklamada,''2001 yılından beri bu kutlu dava da yürüdüğümüz milletvekili arkadaşlarımla fırsat buldukça zaman zaman bir araya gelip hem bölgemizin ilimizin kültürünü yaşatmak hemde ülke meseleleri ile ilgili istişare etmek için bir araya geliyoruz. Bu gecede onlardan birisidir.

Geceyi anlamlı kılan birgün sonra sayın Cumhurbaşkanımızın kendi elleri ile yeşerttiği,büyüttüğü yuvasına (ak partiye) dönecek olması sayesinde bu gece dahada anlamlı hale geldi.                     

Başak,referandum sonrası Şanlıurfa ve Güneydoğu'da evet oylarının yüksek çıkmasınıda bir anlamda kutlamış olduk''dedi.

Editör: TE Bilisim