banner268

Asli Öğretmenliğe Geçiş Sınavı Sonuçları Açıklandı

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından uygulanan Asli Öğretmenliğe Geçiş Sınavı 19 Mart'ta uygulandı. Adaylar daha sonra sonra sözlü sınava girmişti. Sınava katılan binlerce aday, sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihi sabırsızlıkla bekliyor. Peki Asli öğretmenliğe geçiş sınavı sonuçları açıklandı mı? Sonuçlar ne zaman açıklanacak? Tüm detaylar haberimizde...

ASLİ ÖĞRETMENLİĞE GEÇİŞ SINAVI SONUÇLARI AÇIKLANDI

19 Mart 2017'de yazılı sınava giren adaylar 27 Mart 2017–27 Nisan 2017 tarihleri arasında sözlü sınava katıldı. Sözlü sınava katılan adaylar, asli öğretmenliğe geçiş sınavının sonuçlarını heyecanla bekliyordu. MEB'in daha önce açıkladığı takvime göre hem yazılı hem de sözlü sınav sonuçları bugün (5 Mayıs) içerisinde açıklanacaktı. Sonuçlar MEB tarafından internet üzerinden erişime sunuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17