banner268

Emojiler Hayatımızın Bir Parçası,Anlamları Nedir?

Hemen hemen herkesin akıllı telefonu var artık.Son zamanlarda çoğu kişi iletişimi yazışarak sağlıyor.WatsApp hayatımızın bir parçası oldu haliyle bazen duygularımızı kelimelerle ifade etme yerine resimlerle anlatmaya çalışıyoruz.

İletişimde kullandığımız emojiler imdadımıza yetişiyor. Emojiler hayatımızın artık ayrılmaz bir parçası haline geldi. Kelimelerle ifade edemediğimiz herşeyi emojiler aracılığıyla daha doğru bir duygu ve düşünce aktarımı yapıyoruz. Bugün  emoji anlamlarını ve kullanım şekillerini size urfa. Com haber sitemizin editörleri sık kullanılan emojiler hakkında detaylı şekilde açıklamaya çalıştı.


 

Gözleri kapalı gülen ifadesi  Gülen emoji. İkinci adı ise ‘Samimiyetsiz’. Yaygın olarak ‘ehehe’ nidasının yerine kullanılır.

‘-Kanka gel ama sıkılırsın yani sen bilirsin. ‘Gözleri kapalı gülen ifadesi

 Gözleri kapalı gülen ifadesi Gülmem gerektiği için güldüm emojisi. Gözlerinin biraz büyük olması onu diğer gülme emojilerinden ayırt eder. Arada kalmıştır. Ortanca çocuktur. Büyük ve küçük kardeşinden yararlanarak büyür.

Gözleri kapalı gülen ifadesi Her sabah aynı saatte kalkan her gece aynı saatte uyuyan, hayatında tek aksiyon mutfaktaki bardağın kırılması olan emoji. Kısacası ortalama insan tipi emojisidir.

“Ay napayım işte derse gittim geldim her zamanki gibi sonra televizyon izledim sen?”

32 diş gülen surat. Sanki kafasında büyük tilkiler dönüyormuşçasına gülümser. İçten içe dünyanın sonunu getirecek planı tasarlamaktadır ve zevklenmiştir.

Bu emojiyi sözcüklerle ifade edecek olursak: nihehehehe

Utangaç ifadesi  Anlat kanka dinliyorum emojisi.

‘A: -Canım sende not var mı?

B: -Kanka ya yazım kötü okuyamazsın.

A: -Hıı yine de sağol kardeşim. ‘Utangaç ifadesi

 Rahatlamış ifadesi  Mütevazi emoji. Bir anne kadar içtendir. Bu emojiye bir isim vermek gerekirse; Kadın: Sude Erkek: Salih

“Yaa bana iPhone 7 almanıza ne gerek vardı 3310 da olurdu o da alo demiyor mu sonuçta. Ya canlarım benimm.”

 Sarılma Emoji Açık el emoji. Açık eli ile samimiyetini gösterir. Kucaklaşmak istediği anlamını verir. Sarılmak isteyen emoji.

 Göz kırpan ifadesi Mona Lisa tablosu emojisi. Yüzünde birden fazla ifade taşır. Her cümleye yedirilebilir. Eklendiği cümlenin anlamını değiştirir.

‘-Bize gelsene.’  ‘-Bizde gelsene . Göz kırpan ifadesi

Cüzdan, araba anahtarı ve sigarasını üst üste koyan gençlerimiz tarafından çokça kullanılır. ‘Oyun bitince şah da  piyon da aynı kutuya koyulur.  ‘Göz kırpan ifadesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17