12.hafta karşılaşmaları kapsamında Dersimspor maçı için Tunceli'ye gidecek olan Viranşehir Eğitim Gücü, Başkan Ali Murat Bucak'tan araç talebinde bulundu.

Başkan Bucak, Siverek Belediyespor ile aynı grupta mücadele eden ve deplasmana gidecek Viranşehir Eğitim Gücü Spor Kulübüne araç desteği verdi.

Başkan Bucak: "Kadınlar hayatın her alanında yer alıyor" Başkan Bucak: "Kadınlar hayatın her alanında yer alıyor"

Kulübün resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, "Hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Dersimspor maçı öncesi takımımıza araç tahsisinde bulunan Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak’a ve aynı zamanda Siverek Belediyespor Başkanı Lütfü Küçükbayrak’a çok teşekkür ederiz." ifadeleri kullanıldı.