AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı tarafından Ramazan Bayramı dolayısıyla bir düğün salonunda gerçekleştirilen programa yoğun katılım sağlandı.

Whatsapp Image 2026 03 21 At 16.46.50 (1)

Programa AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Mehmet İlhami Günbegi, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri, Belediye Başkanı Ali Murat Bucak, AK Parti Siverek İlçe Başkanı Cengiz Özeyranoğlu, ilçe belediye başkanları, teşkilat mensupları ile vatandaşlar katıldı.

Whatsapp Image 2026 03 21 At 16.46.50 (2)

Program boyunca vatandaşlarla yakından ilgilenen Başkan Bucak, bayramlaşarak birlik ve beraberlik mesajları verdi.

ŞANLIURFA TİCARET BORSASI’NDA BAYRAMLAŞMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
ŞANLIURFA TİCARET BORSASI’NDA BAYRAMLAŞMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
İçeriği Görüntüle

Whatsapp Image 2026 03 21 At 16.46.49 (1)

Yoğun katılımın dikkat çektiği etkinlikte, katılımcılar ve teşkilat üyeleri bayramlaştı.

Whatsapp Image 2026 03 21 At 16.46.49 (2)

Başkan Bucak, AK Parti'nin Şanlıurfa'da gün geçtikçe güçlendiğini belirterek şunları söyledi:

Whatsapp Image 2026 03 21 At 16.46.49

"Bayramın birinci günü Siverek’te, parti teşkilatlarımız, belediyemiz ve değerli vatandaşlarımızla bayramlaştık. Bugün ise bayramın ikinci günü; Şanlıurfa’da, parti teşkilatımız ve kıymetli hemşehrilerimizle bayramlaşmak üzere buradayız. Bugün, diğer bayram günlerine nazaran oldukça yoğun ve kalabalık bir katılım var. Buradaki ziyaretçi profili de hızla değişip gelişiyor. İnşallah buradaki coşku ve teveccüh sandığa da yansır. AK Parti, hem Şanlıurfa’nın hem de Siverek’in gerçeğidir. İnşallah önümüzdeki seçimde büyük bir başarı elde ederiz. Bu vesileyle tüm değerli hemşehrilerime iyi bayramlar diliyorum. Bir sonraki bayrama sağlık ve sıhhatle kavuşmayı temenni ediyorum. Allah’a emanet olun, iyi bayramlar."