banner268

Akademik Birlik Derneği açıldı

Dr. Öğretim Üyesi Muhammed Yaşar Dörtbudak, Akademik Birlik Derneği’nin ilk başkanı seçildi. Dernek Yönetim Kurulunda farklı bilim dallarında akademik çalışmalar yapmakta olan bilim insanları yer aldı.

Kongrede konuşma yapan Akademik Birlik Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Muhammed Yaşar Dörtbudak; “Yaşamın temel kurallarını belirlemekte olan farklı bilim dallarında yapılan ortak çalışmalar neticesinde dünyada çok güzel ilerlemeler kaydedilmektedir. Özellikle farklı alanlarda uzman bilim insanları ile multidisipliner çalışma yapma gerekliliğinin neticesinde ortaya çıkan birlikteliğimizi Akademik Birlik Derneği adı altında tüzel bir kişiliğe dönüştürerek şahsımız, üniversitemiz, ilimiz, ülkemiz ve dünya çapında önemli çalışmalar yapmak üzere yola çıkmış bulunuyoruz. Amacımız yapacağımız bilimsel çalışmalarla hem akademik anlamda gelişme kaydederken hem de yaşadığımız topluma fayda sağlayacak katma değer kazandırmaktır. Bu amacı güden bilim insanlarıyla ortak çatı altında birlikte yol almak üzere Derneğimizi açmış bulunuyoruz. Yapacağımız çalışmalarla ve hazırlayacağımız projelerle memleketimize, idarecilerimize ve Siyasilerimize katkı sunacağız. Milli ve manevi değerlerimizden taviz vermeden kendi özel zamanımızı da hayırlı hizmetlerde harcama gayretinde bulunacağız, bunun için çaba göstereceğiz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaStkAkademiBirlik
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17