banner262

Yıldız,"Bu gecenin insanlığa barış, huzur ve hayırlar getirmesini diliyorum"

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili,İbrahim Halil YILDIZ, ‘Kadir Gecesi’ dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

mesajında, bugün idrak edilecek olan ‘Kadir Gecesi’ ile ilgili olarak, “Bu mübarek gecenin tüm insanların gönül dünyalarına ışık saçmasını, vicdanlarını aydınlatmasını diliyor, Rabbimden ülkemize kavgasız, gürültüsüz günler, neşe ve huzur getirmesini diliyorum” dedi.

YILDIZ, yayımladığı mesajın devamında şunları kaydetti; “Yüce Rabbimden öncelikle; kalplerimizdeki sevgi bağlarının kuvvetlenmesini dua ile istirham ediyorum. Birlik, dayanışma ve kardeşlik duygularımızın daha da yoğunlaştığı mübarek Ramazan-ı Şerif'in son günlerine yaklaşırken, ‘Kadir Gecesi’ni idrak etmenin coşku ve heyecanını İslam Âlemi ve tüm Türkiye ile birlikte yaşıyoruz. ‘Kadir Gecesi’, âlemlere rahmet olarak gönderilen Kur'an-ı Kerim'in yeryüzüne indirildiği gün olması bakımından Müslümanlar için kutsal bir öneme sahiptir ve yine Kur'an-ı Kerim'de buyrulduğu gibi bin aydan daha hayırlı bir gecedir. Onun için bu mübarek gecenin tüm insanların gönül dünyalarına ışık saçmasını, vicdanlarını aydınlatmasını diliyor, Rabbimden ülkemize kavgasız, gürültüsüz günler, neşe ve huzur getirmesini diliyorum. İnanıyorum ki tüm Müslümanlar ve özellikle Türk halkı bu gecenin hatırına bir birleriyle hayır yarışı içine girecek; yoksullarla, mağdurlarla, mazlumlarla, ihtiyaç sahibi insanlarla dayanışma içinde olacaklardır. Bu düşünce ve duygularla Şanlıurfalı hemşehrilerimizin Kadir Gecesi'ni tebrik ediyor; bu gecenin tüm insanlığa barış, huzur ve hayırlar getirmesini Allah-u Teâlâ’dan temenni ediyorum.”dedi.


 

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaKadir Gecesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17